Sektionschef drift, support och utdata

Rekryterare
Bolagsverket
Plats
Sundsvall (Kommun), Västernorrland
Annonserat
den 17 december 2021
Stängs
den 16 januari 2022
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om arbetsplatsen

Bolagsverket i Sundsvall är en myndighet som har siktet inställt på digitalisering och innovation. Vi är drygt 600 medarbetare som varje dag arbetar för att ge företagsamma människor i Sverige möjligheten att förverkliga sina drömmar och känna trygghet i sitt företagande.

För att fortsätta vårt viktiga arbete strävar vi efter att vara en arbetsplats där vi genom mod och tillit skapar förutsättningar för medarbetare att trivas och utvecklas. Var med och bygg vår framtid!

Arbetsuppgifter

Vi på it-avdelningen är inne i en spännande utvecklingsresa där vi förnyar stora delar av it-stödet och utforskar nya tekniska möjligheter och innovationer för att bidra till Bolagsverkets utveckling framåt.

Nu finns chansen att bli sektionschef för Drift, support och utdata. Du kommer att ha en ansvarsfull roll som innebär att leda och vidareutveckla vår it drift-, support- och utdatasektion på Bolagsverket i Sundsvall. Sektionen ingår som en av två sektioner på vår it-produktionsenhet vars ansvar är all teknisk infrastruktur, dess underhåll och vidareutveckling.

Som sektionschef ansvarar du för och arbetar med att säkerställa it-tjänsternas tillgänglighet, teknisk användarsupport, produktion av volymutskrifter från våra system men också förädling av processer inom drift av både applikationer och infrastruktur.

Sektionen består av cirka 12 medarbetare med en relativt jämn fördelning mellan män och kvinnor. Du och gruppen har ett nära samarbete med övriga delar av it-produktionsenheten, it-avdelningen och slutanvändare av vår teknik ute i organisationen. Din sektion är en viktig del av tekniska stödet både internt inom it-avdelningen men också för Bolagsverkets hela organisation. Som sektionschef ingår du i it-produktionsenhetens ledningsgrupp och ska även kunna ta andra ansvarsroller och uppdrag inom enheten. Du ingår i och ansvarar också för det befintliga beredskapsteamet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning eller aktuell erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. För att lyckas i ditt uppdrag vill vi att du har flerårig och aktuell erfarenhet av att leda personal och it-verksamhet. Du har också god erfarenhet av att hantera interna beställare/kunder och/eller leverantörer och kan formulera dig bra, såväl i tal som i skrift, på svenska och engelska.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att driva en it drift- och supportorganisation och av att organisera arbetet för dessa funktioner. Har du vana att skriva tekniska utredningar och driva tekniska projekt är detta också en fördel.

Som person och ledare är du stabil, trygg och resultatorienterad och med dina kunskaper och erfarenheter kan du vidareutveckla verksamheten, coacha arbetsgruppen och de enskilda medarbetarna. Vidare har du förmågan att prioritera och fokusera och du bibehåller lugnet även i pressade situationer. Du har också ett välstrukturerat arbetssätt och fallenhet för att planera och organisera ditt arbete. Vid rekrytering av chefer lägger vi extra stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningens omfattning Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Omfattning:   Heltid

 

 Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.

 

 

 

 

Ansökan

Ansök senast:   2022-01-09

Referensnummer:   62/21

 

 

Bifoga personligt brev och CV

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt Kontaktperson

 

Ulf E NilssonEnhetschef, enheten för IT-produktion060-18 40 49070-516 47 36

 

Facklig företrädare

 

Fackliga representanter för SACO, SEKO och ST0771-670 670

 

Övrigt Vi strävar efter att vara en arbetsplats där det finns goda förutsättningar att ta hand om sin hälsa. Därför erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag och friskvårdstimme samt massage och gym i våra lokaler i Sundsvall.

Läs mer om alla våra förmåner på Bolagsverket.se/om/oss/jobb.

Vi undanber oss alla erbjudande om rekryterings- och annonshjälp.

 

Liknande jobb

Liknande jobb