Python / ML-utvecklare till ICA i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 17 december 2021
Stängs
den 17 januari 2022
Ref:
1BE90956-86C7-47EE-A004-8ABF57EA2973
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På ICA vet vi mycket om våra kunder och nu får du som python-utvecklare följa med på resan mot ett än mer personaliserat innehåll!

ICA strävar efter att göra varje dag lite enklare för våra handlare och för våra kunder. Just nu är vi på marknadsavdelningen i en tillväxt resa för att få ut maximalt affärsvärde med bästa tänkbara lösning inom personaliserat innehåll. Som python / machine learning-utvecklare hos oss ingår du i ett framåtsträvande team som genom nyfikenhet och stort tekniskt kunnande driver vår content-lösning framåt. Du blir en del av ett självbestämmande team där ingen dag är den andra lik och där möjligheterna att utvecklas och påverka är stora!

Välkommen till oss, välkommen till ICA!

VI ERBJUDER DIG
  • Att vara del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur med tydliga utvecklingsmöjligheter, som delar med sig av sina med- och motgångar och ett ständig lärande av varandra
  • Möjligheten att vara med och påverka vägen mot personaliserat innehåll i ett nytt team där ni tillsammans bestämmer arbetssätt och riktningen framåt
  • Att få vara med på en spännande resa att arbeta mer datadrivet och med molnbaserade satsningar.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som python / machine learning-utvecklare kommer du in i ett tidigt skede av utvecklingen av vår nya applikation för inbound marketing som ligger i Azure. Du kommer att jobba utifrån ett DevOps arbetssätt och bidra till att utveckla teamet, arbetssättet och våra processer för att öka engagemanget och interaktionen hos kunderna. Du och teamet gör detta genom att exempelvis:
  • Sätta och driva user-cases och utveckla applikationen efter dessa
  • Utveckla data pipelines och API:er
  • Designa datamodeller och hantera både strukturerad samt ostrukturerad data
  • Samarbeta med data engineers och data scientists och andra intressenter.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör avdelningen VUIT Marketing som ansvarar för utvecklingen av ICAs marknadsföring. Du blir en del av ett självbestämmande team som innehåller utvecklare, scrum Master och produktägare. Utöver ditt team arbetar du även nära Marknadsavdelningen samt våra DigX-avdelningar som bland annat hanterar ICA.se och ICAs andra digitala kanaler.

ICA Sveriges moderna kontor ligger i Solna nära Mall of Scandinavia. Vi har en fin matsal, gym och motionsstationer. Vi tycker att det är viktigt att träffas på kontoret samt att ha möjlighet att delar av veckan arbeta hemifrån därav arbetar vi enligt en hybrid lösning.

MER OM DIG

Vi söker dig som är en problemlösare och vill vara med på en spännande tillväxtresa. Du lockas av möjligheten att få komma in i ett team där inte allt är satt utan där det finns stora chanser att påverka både produkt och arbetssätt framåt. För att trivas i rollen är du nyfiken på tekniker och gillar att arbeta explorativt.

Vi ser att du har erfarenhet av att designa och utveckla tekniska lösningar för datahantering med fokus på cloud-baserade lösningar såsom Azure, AWS eller GCP. Vidare har du goda kunskaper i att arbeta med relationella och icke-relationella databaser. Teknikmässigt har du erfarenhet av Python eller liknande ramverk samt DevOpsverktyg som terraform, docker och kubernetes. Det är meriterande med erfarenhet av datadriven marknadsföring och förståelse för affärsnyttan det kan bidra till.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb