Systemtekniker inom Identitetshantering till Digitalt Center

Rekryterare
Experis
Plats
Kungsbacka
Annonserat
den 18 december 2021
Stängs
den 15 januari 2022
Ref:
4585d7dd-81a0-43ba-a173-b8549685266c
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Nu söker vi en Systemtekniker inom Identitetshantering till Digitalt Center, Kungsbacka Kommun. Är det du? Varmt välkommen med din ansökan!

Digitalt center är mitt i en spännande utvecklingsfas där vi har mycket fokus på kvalitet, säkerhet och nöjda användare. Vårt uppdrag är att utveckla och förvalta kommunens IT-miljö. Nu söker vi en ny härlig kollega som gillar nya utmaningar och trivs i en värld av förändring.

Om rollen
I rollen som Systemtekniker inom Identitetshantering kommer du att ansvara för området Identitet med Active Directory och Azure AD som centrala funktioner. Du kommer att ha hand om kommunens interna PKI. Vidare kommer du att förvalta och utveckla livscykelhantering av konton och sätta upp federerad inloggning med hjälp av ADFS och Azure AD. Som systemtekniker kommer du att jobba nära tjänsteförvaltaren för identitetshantering och tillsammans ta fram lösningar som passar kommunens olika verksamheter. Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för kommunens IT-drift och tekniska systemförvaltning.

Din profil
För den här rollen söker vi dig som arbetar lika bra självständigt som tillsammans med andra i team. Som person är du driven och gillar utmaningar. Du planerar, prioriterar och organiserar ditt arbete för att leverera på ett effektivt sätt. Tydlighet och säkerhetsmedvetande genomsyrar ditt arbete. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi söker dig som:
  • Har flera års erfarenhet av identitetshantering inom Microsofts produkter
  • Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • Behärskar det svenska språket såväl i tal som i skrift

Om du tidigare har arbetat inom en större organisation och haft hand om livscykelhantering av användarkonton är detta meriterande. Det är även meriterande om du har kunskap inom PowerShell, SAML, OpenID Connect, OAuth2 samt Windows server, nätverk och säkerhet.

Om digitalt center
Digitalt center består idag av två enheter med totalt 44 personer som ansvarar för drift, utveckling och support av kommunens IT-miljö. IT-miljön är standardiserad och består i första hand av Microsoft och Ciscoprodukter. Digitalt center är en del av Serviceförvaltningen. Vi på Digitalt center är en avdelning med flera olika kompetenser. Vi är ett väl sammansvetsat gäng och vi värnar om allas åsikter och respekterar varandra. I arbetet finns det en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi sätter stor vikt vid vårt goda klimat.

Erbjudande och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Kungsbacka kommuns räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Kungsbacka Kommun. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos kan du läsa mer på vår hemsida: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Paula Skoglund på paula.skoglund@se.experis.com eller 0722-015 964.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast 14 januari!

Liknande jobb

Liknande jobb