Bli del av Ateas satsning på Analytics!

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge
Annonserat
den 22 oktober 2021
Stängs
den 18 januari 2022
Ref:
148304
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att skapa datadrivna organisationer? Vill du hjälpa kunder att fatta smartare och bättre beslut från nya insikter? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då vill vi prata mer med dig!

Nu anställer vi konsulter inom Analytics i alla våra regioner, oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad inom BI, AI, Data Management, IoT, arkitektur eller försäljning av Analyticsaffärer. Du kommer tillhöra ett av våra 34 platskontor, men kunna jobba med våra offentliga och privata kunder över hela landet. Idag är vi ett 40-tal som jobbar med Analytics på Atea, från Kiruna i norr till Malmö i söder - och allt däremellan - men nu behöver vi bli fler.

Ateas satsning på Analytics

Analytics har över tid vuxit till den position det har idag nämligen ett helt centralt fokusområde för organisationer oavsett storlek och bransch. Den datadrivna mognadsresan förenar alla våra kunder. Även om man har kommit olika långt så har de det gemensamt att alla är på väg och ingen är färdig. Tvärtom, inte minst AI har ytterligare satt fingret på värdet av data men också flyttat fram den fiktiva slutdestinationen för den datadrivna resan.

Vi på Atea har nått en punkt inom Analytics där vi nu har en förmåga som gör att vi kan hjälpa kunder oavsett var i Sverige de befinner sig och genom hela deras datadrivna resor. Men, vi är inte nöjda där. Vi vill växa och bli fler och vi vill genom nya konsulter bli ännu vassare. En av de stora utmaningarna som våra kunder har är hitta rätt kompetens och vi vill därför finnas där för dem inom Analytics.

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss finns det alltid möjlighet att påverka - det är vi tillsammans som bygger Sverige med it med hjälp av Analytics. Du utgår från ett av våra 34 kontor men jobbar med spännande case i hela landet. Du får alltså vara en del av ett lag lokalt men kan också nyttja kraften i hela Ateas kompetens.

Har du lång erfarenhet av att jobba inom Analyticsområdet kommer du få möjlighet att företräda Atea på event, jobba nära våra partners, dela med dig av dina erfarenheter och vara mentor till dina kollegor. Självklart kommer du kunna ta de nyaste certifieringarna inom Analyticsverktygen och kompetensutveckla dig inom andra närliggande områden.

Är du ny i karriären finns också alla möjligheter att utvecklas - både genom att ta certifieringar och lära i praktiken. Du kommer jobba med erfarna kollegor i hela landet där ni lär er av varandra genom teamleveranser. Vi satsar mycket på att bygga samverkan oavsett var i Sverige du sitter genom exempelvis våra konsultnätverk Inner Circle.

Möt dina framtida kollegor Steve, Selin, Svante och Daniel
samt läs mer om vår satsning på Analytics här

Vill du bli en del av landslaget?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Camilla Arenhäll, konsultchef Stockholm, via camilla.arenhall@atea.se alternativt 08-519 068 93

Anders Boström, teamlead Region Norr via anders.bostrom@atea.se alternativt 0243-24 89 47

Richard Forslund ,affärsområdeschef Region Mitt, via richard.forslund@atea.se alternativt 016-540 17 61

Magnus Franzén, konsultchef Göteborg, via magnus.franzen@atea.se alternativt 031-744 51 40

Daniel Kärrholm, konsultchef Malmö, via daniel.karrholm@atea.se alternativt 046-16 34 65.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.