Citrixspecialist

Plats
STOCKHOLM
Annonserat
den 18 december 2021
Stängs
den 17 februari 2022
Ref:
202111226
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till ett uppdrag hos en av våra kunder söker vi nu en Citrix System Engineer som huvudsakligen kommer att arbeta med teknikutveckling i Windows-miljöer (server- och klientmiljöer).

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Bra anställningsförmåner

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Citrix System Engineer inom de virtuella klientmiljöerna kommer du att agera Citrix-specialist samt vara delaktig i att bygga och konstruera miljöer, drift, förvaltning, spännande projekt och förbättringsarbete inom Citrix och Virtual Client Operations.

Du kommer att arbeta i projektform där du ingår i ett team som tillsammans arbetar mot uppsatta mål.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som är specialiserad inom Citrix och har flerårig erfarenhet av teknisk utveckling av större säkerhetskritiska lösningar i Windows 7/10.

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Du är lyhörd för kundens behov, strukturerad och serviceinriktad i din framtoning med ett stort tekniskt intresse för Citrix och branschen. Det är även viktigt att du trivs att arbeta i en kundorienterad- och kundfokuserad organisation. Du gillar problemlösning och utför dina uppgifter med en känsla för noggrannhet.

Då rollen innefattar såväl självständigt arbete som samarbete med andra är det viktigt att du kan driva ditt eget arbete och är social. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har en gedigen erfarenhet inom följande områden:

  • Citrix XenDesktop
  • Citrix XenServer
  • PowerShell
  • Citrix XenApp


Meriterande:
  • Citrix Storefront
  • Citrix NetScaler
  • Windows klient OS
  • MCSE-certifierad


Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor, får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder nämligen alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom många olika områden. Vi tycker att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Därför erbjuder vi alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb