Service Delivery Manager (Leveransansvarig)

Rekryterare
Atea
Plats
Gävle
Annonserat
den 17 december 2021
Stängs
den 23 januari 2022
Ref:
148396
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att bygga kundrelationer, vara länken mellan affär och leverans samt har en naturlig känsla för service? Då har vi utmaningen för dig! Just nu söker vi på Atea Gävle dig som vill jobba som Service Delivery Manager (SDM) med fokus på våra leveranser av i första hand hårdvara. Hårdvara är allt från klienter, skrivare och mobiltelefoner. Vi erbjuder dig möjligheten att jobba i ett av Sveriges absolut vassaste IT-bolag och vi är inte nöjda där. Vi har en plan för att nå högre höjder de närmsta åren.Du kommer att få jobba med kompetenta kollegor som är drivna, engagerade och älskar att arbeta tillsammans med våra kunder.

Din roll i laget

I rollen som SDM är du kittet mellan affär och leverans med fokus på kvalité, ekonomi och kundnöjdhet. Du ansvarar för efterlevnaden av de avtal vi har mot flera större kunder. Vår framgångsfaktor och en viktig del av rollen är att vi jobbar tillsammans. Dels internt men framförallt också med kunden. Du leder våra återkommande operativa möten med kunden och säkerställer att vi uppfyller våra åtaganden som t.ex. SLA rapporter gällande leveranstid och garanti. En annan del i arbetet är att kontinuerligt jobba med våra processer. Vad kan vi göra lite enklare, lite bättre.

Du erbjuds en utvecklande roll där du kommer bygga upp ett brett kontaktnät både lokalt och nationellt inom Atea. Arbete sker mycket under eget ansvar och vardu jobbar kan variera från dag till dag. Vi ser att det kommer vara på kontoret, på distans och i möten hos våra kunder.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som SDM ser vi att du är en person som är resultatinriktad, strukturerad och drivande med mycket god förmåga att hitta pragmatiska lösningar och ser alltid till både kundens och Ateas bästa. Kanske har du erfarenhet av att jobba som projektledare, systemförvaltare, Success Manager eller Contract Manager.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor och kamratskap är avgörande.En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi på Atea i Gävle har stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av mål. Idag är vi över 50 personer och sitter i nya lokaler iErsbo.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att kontakta Markus Berglund, Konsultchef Atea Gävle, via markus.berglund@atea.se eller 070-384 02 45. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!