UI/UX designer

6 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Luleå, Piteå, Borlänge, Stockholm
Annonserat
den 17 december 2021
Stängs
den 31 januari 2022
Ref:
148395
Kategori
UX-design
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en kreativ innovatör och vill vara med på vår resa att digitaliseraSverige? Just nu söker vi på Ateas nationella systemutvecklingsavdelning dig som vill jobba som konsult med fokus påanvändarvänliga gränssnitt i nära samverkan med våra kunder. Nu har du chansen att bli en del av vår organisation som värdesätter individens utveckling och gemensam arbetsglädje.

Din roll i laget

Vi letar efter en UI och UX designer som är nyfiken, kreativ och alltid sätter slutanvändaren i centrum! Vi ser gärna att du tidigare arbetat med att skapa användarvänliga digitala lösningar. Plus i kanten om du också har erfarenhet av webbstandarder, rådande tillgänglighets- och designprinciper. Hos oss kommer du vara den naturliga bryggan mellan våra kunder och det dedikerade utvecklingsteamet. En stor del i arbetet är leda workshops, analysera behov, ta fram designkoncept samt driva designsprintar tillsammans med våra verksamhetsutvecklare. Som konsult hos oss på Atea kommer du att vara delaktig i hela vår innovationsprocess, ofta tillsammans i korssfunktionella team. Är du en social person som trivs med nära kundkontakt och ett varierande arbete? Då tror vi att du passar i konsultrollen hos oss på Atea Systemutveckling. Vi är en unik utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult.

Vill du bygga framtidens IT med oss?

Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta på Ateaär du välkommen att kontakta Erik Karlsson, Konsultchef Atea Systemutveckling, via erik.karlsson@atea.se alternativt telefonnummer 070 553 75 67. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Atea Systemutveckling eftersträvar ett modernt och trivsamt arbetsklimat och värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!