CGI

Testare

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Värmland , Sweden
Annonserat
den 21 december 2021
Stängs
den 19 februari 2022
Ref:
J1221-2436
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Mjukvarutestare inom produktutveckling
Är du en erfaren mjukvarutestare som vill få möjligheten att förändra och förbättra samhället vi lever i? Vi söker nu en mjukvarutestare till HRM Public som vill göra skillnad och utvecklas, tillsammans med kollegor, för att få ut det bästa av sin potential.

HRM Public utvecklar produkten Heroma, som vi med stolthet benämner "Hela välfärdens personalsystem". Eftersom vårt system används av många kommuner, landsting och myndigheter får du möjlighet att bidra till ett mer effektivt arbetssätt för den offentliga verksamheten. Vi utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster som ger stora besparingar för våra kunder. Här får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt och du får känna att just ditt arbete har stor betydelse.

Skicka gärna dina funderingar till rekryterande ledare cecilia.hammarsten@cgi.com, 076-0485151.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att bli en del av ett scrum-team, där du, tillsammans med de andra i teamet, säkerställer kvaliteten på teamets leverans. Du ser till att systemet möter användarnas behov och att det är användarvänligt. Detta gör du genom att du är med hela vägen, från krav till dokumentation. Du granskar krav, du skriver testfall med utgångspunkt i acceptanskriterier i user stories. Du utvecklar automatiserade tester och utför manuella tester av olika slag, exempelvis funktionstester och regressionstester och dokumenterar varje fel på ett tydligt och strukturerat sätt. Som testare skriver du även manualer och är ibland den som visar ny funktionalitet på demo, både internt i teamet och utanför teamet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har förmågan att se helheten, samtidig som du är noggrann och uppmärksam. Du har en stark drivkraft att systemet ska hålla hög kvalité när det når slutanvändarna. Du är lösningsorienterad och har ett analytiskt synsätt. Då arbetet innebär att du arbetar i team behöver du ha god samarbetsförmåga och ha lätt för att kommunicera. Därutöver så ser vi gärna att du är en person som vågar komma med nya idéer och är öppen för förändring.

Rollen kräver att du talar och skriver svenska flytande.

Du har minst tre års erfarenhet av
• Mjukvarutestning
• Testfallsskrivning

Vi blir extra glada om du, dessutom har erfarenhet av
• Azure DevOps
• Testautomation
• Agila processer

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Vi jobbar med löpande urval intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Om det fortfarande finns något du undrar över, är du välkommen att skicka dina funderingar till cecilia.hammarsten@cgi.com, eller 076-0485151.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb