CGI

Junior Systemutvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund, Jämtland , Sweden
Annonserat
den 21 december 2021
Stängs
den 19 februari 2022
Ref:
J1221-2810
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nya drivna utvecklare som är i början av sin karriär och som vill utvecklas tillsammans med oss på CGI Åre/Östersund. Du kanske är ny i branschen och har börjat leta dig ut från skolan till arbetslivet, och söker ett traineeprogram. Vi kan erbjuda allt som ett traineeprogram kan och lite till. Hjälpsamma kollegor, handledare, bred kompetens och en trygg miljö där du vågar fråga. Din karriär och personliga utveckling bygger vi tillsammans.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att jobba som systemutvecklare på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas i både lokala och globala kundleveranser. Vi skapar lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det handlar om innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

I våra uppdrag använder vi oftast:
• Java eller .NET
• React, Angular, Typescript
• Cloudbaserade lösningar

Vi ger dig utrymme för att lära dig våra tekniker på plats.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som systemutvecklare söker vi dig som har ett driv att utvecklas. Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning, eller så har du byggt upp din kompetens på annat sätt.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
Hos oss arbetar vi i team i våra egna lokaler men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett var i världen de har sin verksamhet. Vårt kontor ligger i centrala Östersund och utöver det har också ett mindre kontor i Åre med fjälltopparna utanför fönstret.

Vår kultur och samhörighet på kontoret är det vi är extra stolt över. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar. På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, prova nya roller och se nya sammanhang.

Dessutom välkomnas du av 150 nya kollegor, som inte bara jobbar ihop utan också gör många roliga aktiviteter tillsammans efter jobbet.

Några av våra förmåner
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till pontus.hellgren@cgi.com, 070 685 99 95.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb