CGI

BI-utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Härnösand, Sundsvall, Västernorrland , Sweden
Annonserat
den 21 december 2021
Stängs
den 19 februari 2022
Ref:
J1021-2485
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Hos oss på CGI arbetar vi med den senaste tekniken, innovationerna och de mest utmanande uppdragen. Vill du vara med och bygga ett team tillsammans med engagerade kollegor? Har du dessutom verksamhetskunnande inom den offentliga sektorn och/eller industrin och vill prova på något nytt så är kan detta vara något för dig!

Vi söker dig som vill arbeta med BI och som triggas av möjligheten att förändra och förbättra samhället vi lever i. Kom hem till oss på CGI i Sundsvall/Härnösand och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett globalt företag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att jobba som BI-utvecklare på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större åtaganden på nationell nivå. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver en del av våra projekt och åtaganden på plats hos våra kunder, men främst från våra lokala kontor.

Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

För oss är din utvecklingsresa oerhört viktig och vi lägger stort fokus på din personliga kompetensutveckling. Bland annat genom våra kompetensteam med nätverk av kunniga kollegor som träffas regelbundet och utbyter kunskap.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du som söker tidigare har arbetat med utveckling inom BI i några år. Du ser en utmaning i att ta ansvar för att utveckla våra kunders verksamhet och arbetar framgångsrikt med affärsutveckling av nya kunduppdrag.

Vi tror även att du har:
• Förståelse för och erfarenhet av att modellera data och framtagning av rapporter samt uppföljning av dessa
• Erfarenhet av att fånga krav och omsätta i lösning.
• Erfarenhet av att ha tagit analysmodeller hela vägen från prototyp till implementation i verksamhetsprocesser.
• Erfarenhet av SQL, Azure, .Net.
• Erfarenhet av verktyg för ETL och insikt i Machine learning och Python (är meriterande)

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till jenny.nassen@cgi.com.

Vill du läsa mer om vår enhet och kanske lära känna några från kontoret? Kika in på vår hemsida via denna länk: www.cgi.com/se/sv/karriar/cgi-sundsvall.

Resor kan ingå i tjänsten. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.