CGI

Testledare/Testarkitekt

Rekryterare
CGI
Plats
Luleå, Norrbotten , Sweden
Annonserat
den 21 december 2021
Stängs
den 19 februari 2022
Ref:
J0321-0636
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Har du tidigare erfarenhet inom automatiserade test eller testledning och vill utvecklas ytterligare? Just nu söker vi en Testledare/Testarkitekt till vårt team i Luleå!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen kommer du att ansvara för att kvalitetssäkra pågende projekt hos våra uppragsgivare och arbeta med att utveckla kundernas processer och arbetssätt för test och kvalitetssäkring. Du kommer att vara en del av vårt team i Luleå.

I dina arbetsuppgifter ingår även att:
• Planera test och kvalitetssäkringsarbetet
• Skriva styrande dokument för kvalitetssäkring av olika slag. Dels traditionellt testarbete, så som testplan och testrapport, och även struktur för testautomation.
• Utforma struktur för automatiserad kvalitetssäkring där målet kan vara en stegvis förflyttning av fokus från traditionella tester och Quality Assurance till Quality Engineering.
• Tillsammans med teamet planera och följa upp pågående arbete
• Analysera och dokumentera resultat, såväl med traditionella metoder som med automatiserade verktyg.

Du kommer att vara placerad i Luleå. Resor ingår I rollen när vår omvärld tillåter det.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
Vi söker en testledare/testarkitekt som är bekväm i konsultrollen och har ett analytiskt tänk och en kreativ problemlösningsförmåga för att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför.

Vi tror även att du:
• Har relevant högskoleutbildning, eller motsvarande
• Har minst 5 års erfarenhet av automatiserade test och/eller testledning (Varvav minst 2 år som testledare, testarkitekt/testutvecklare eller motsvarande)
• Är vertifierad inom test/testledning
• Har erfarenhet av agila metoder såsom Scrum
• Har kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift då uppdraget kräver det.

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.
Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om du undrar över något kring rollen, skicka gärna din fråga till Tommy Nilsson via mailadress : tommy.nilsson@cgi.com.

Vi hanterar ansökningar löpande!
Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb