CGI

Business analyst

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 21 december 2021
Stängs
den 19 februari 2022
Ref:
J1221-2808
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
För att kunna möta våra kunders behov i Göteborg söker vi nu ett antal verksamhetskonsulter som kan hjälpa våra kunder att utveckla deras processer och verktyg samt delta i vår affärsutveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer verka hos våra kunder inom olika förändringsprojekt där både verksamhet och IT-system berörs. Din roll kommer innebära en förstärkning av kundens verksamhet där utveckling av processer och verktyg kommer vara i fokus. Du kommer att arbeta som Business Analyst och vara involverad i kravarbete samt i viss mån processutveckling. CGI har många spännande kunder i regionen runt Göteborg; fordonsindustri, läkemedelsindustri, retail och kommun och landsting. Vi levererar till många! Du kommer att få chansen, som Business Analyst, att delta i flera av våra kunders spännande digitala transformationsprojekt.

Vi ser att du har en akademisk högskoleutbildning, gärna från teknisk högskola.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du bör som utgångspunkt ha en bred verksamhetskompetens. Vi ser också att du har kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med processutveckling och kravhantering samt kännedom om metoder för att dokumentera dessa. Verksamhetskunnande ger dig möjlighet att fånga upp kundernas behov och föreslå funktionella och effektiva lösningar, vilket är grunden i ditt arbete. Du bör även inneha pedagogiska färdigheter, som krävs för rollen i stort.

Som verksamhetskonsult lyssnar du på kundens utmaningar och behov och föreslår proaktiva lösningar med stöd av CGIs stora erbjudandeportfölj.

Vem är du?
Du har akademisk utbildning med ovan nämnda kompetenser samt minst 3 års erfarenhet som Business Analyst; men vi ser gärna mer seniora sökanden också. Du ser en utmaning i att ta ansvar för att utveckla våra kunders verksamhet och verktyg. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk, lätt att samarbeta med och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Mer om CGI
CGI är det största konsultbolaget inom digitalisering och verksamhetsutveckling i Göteborg med en global organisation i ryggen. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer.
På CGI erbjuds du ett spännande jobb och balans mellan fritid och jobb. Några av våra förmåner är bland annat:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.
Läser du fortsatt här och tycker CGI verkar intressant? Sök då gärna tjänsten eller besök vår hemsida för ytterligare information om CGI som företag och hur vi arbetar för att hjälpa våra kunder på www.cgi.com/se/sv

För mer information om tjänsten, kontakta gärna: Paula Kökeritz, tel 031 761 1432, paula.kokeritz@cgi.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb