CGI

Systemutvecklare (inhouse)

Rekryterare
CGI
Plats
Borlänge, Dalarna , Sweden
Annonserat
den 21 december 2021
Stängs
den 19 februari 2022
Ref:
J0821-2679
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en person som älskar att skriva kod och hitta innovativa lösningar till svåra problem?
Vill du också bli en del av CGI? Nu söker vi ytterligare en systemutvecklare till vårt utvecklingsteam som arbetar inhouse i Borlänge.

Med stor efterfrågan bland befintliga kunder och dessutom stora försäljningsframgångar de senaste åren är tillväxt vår största utmaning. Du kommer få vara en del av vår växande enhet i Dalarna där du får möjlighet att vara med och göra skillnad i framtidens samhällsstruktur på riktig tillsammans med våra kunder. Gemensamt bidrar vi till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

I denna roll som systemutvecklare inhouse kommer du tillhöra ett lokalt CGI team som arbetar med både förvaltning och nyutveckling i ett längre uppdrag på flera år. Du kommer arbeta i våra fina lokaler och som alltid i ett nära samarbete till våra kunder, oavsett vart i världen de har sin verksamhet.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Beredning/Analys
• Utveckling
• Test

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen söker vi dig som har arbetat som systemutvecklare i minst fem år och är van att arbeta med #C, .NET och gärna med erfarenhet från front-end tekniker, som till exempel Angular. Att arbeta agilt är inte främmande för dig och är något du trivs med.

För denna roll behöver du kunna svenska i tal och skrift.

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och ser det som självklart att dela med dig av kunskap för att få andra och även dig själv att växa och utvecklas.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Ansök redan idag, vi hanterar ansökningar löpande. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till frida.eriksson@cgi.com eller mattias.blomqvist@cgi.som.

Vill du veta mer om vår enhet i Dalarna? Läs mer och träffa några av dina framtida kollegor här: https://www.cgi.com/se/sv/karriar/cgi-borlange

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.