IT-tekniker

Plats
SÖDERTÄLJE
Annonserat
den 21 december 2021
Stängs
den 17 februari 2022
Ref:
202111290
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Södertälje söker vi nu en IT-tekniker som kommer att ha en avgörande roll för att säkerställa en effektiv användning av deras IT-tillgångar. Som en del av detta team kommer du att spela en nyckelroll för att uppdatera IT-enheter inom en snäv tidsram samt att motivera och påverka kollegor att uppnå teamets mål, samtidigt som man upprätthåller utmärkt kundfokus.
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
Uppdraget är på heltid och kommer att pågå tills vidare.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med utmanande uppgifter i alla faser av utvecklandet av modern hårdvara - från idé till implementering av metoder och verktyg samt följa asset management-processer.

Du kommer att utföra konfiguration och installation av datorhenheter, skrivare och kringutrustning samt utföra IMAC-aktiviteter så som att få och skapa tillgångar, bygga enheter, distribuera enheter, samla in och flytta utrustning, återanvända och bortskaffa IT-utrustning.

Din profil och kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har minst ett års erfarenhet och stort intresse av IT samt av att följa asset management-processer. Du är en PC-/IT-tekniker med grundläggande färdigheter i att ansluta enheter till nätverket, vanliga standarder som bluetooth, wifi, usb etc, konfigurationsinställningar och felsökning.

Krav

  • God kunskap och expertis inom en Microsoft Windows-miljö (helst inom en företagsdomänaffärsmodell)
  • Erfarenhet av att bygga och distribuera IT-enheter i en stor företagsmiljö. Med erfarenhet av att utföra distribution av datorer och uppdatera projekt
  • Erfarenhet av Active Directory
  • God kunskap om teknik för programvarudistrubition (SMS, SCCM osv)
  • Erfarenhet av Windows klienter samt Windows 10 operativsystem.
  • Kunskap om klient antivirusprogram i en företagsmiljö.
  • Kan uttrycka dig mycket väl i svenska och engelska - i både tal och skrift


Meriterande
  • Erfarenhet av ServiceNow


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaperr.

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Har du några frågor kring tjänsten?

Elise Haglund

Kontakta Elise Haglund på tfn: +46 733 57 17 93 eller elise.haglund@centric.eu .

Liknande jobb

Liknande jobb