CGI

Utvecklingschef

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 22 december 2021
Stängs
den 20 februari 2022
Ref:
J1221-2992
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Utvecklingschef, Heroma
Är du en erfaren Utvecklingschef inom Agil systemutveckling som vill få möjligheten att förändra och förbättra samhället genom att vara en viktig del av vår Produktutvecklingen av Personal- och HR-systemet Heroma?

HRM Public utvecklar produkten Heroma, som vi med stolthet benämner "Hela välfärdens personalsystem". Eftersom vårt system används av många kommuner, regioner och myndigheter får du möjlighet att bidra till ett mer effektivt arbetssätt för den offentliga verksamheten. Vi utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster som ger stora besparingar för våra kunder. Här får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt och du får känna att just ditt arbete har stor betydelse.

Vi söker nu en erfaren Utvecklingschef till vårt kontor i Malmö som kommer ansvara för en grupp utvecklare och testare som ingår i ett flertal Scrum team.

Dina framtida arbetsuppgifter

Inom Heroma har vi 14 utvecklingsteam som jobbar enligt Scrum och LeSS. Vi har personal på flertalet orter i Sverige, Indien och Baltikum men våra huvudsiter ligger i Malmö och Karlstad och ditt team sitter främst i Malmö. I denna roll jobbar du både med utveckling av din personal samt med operativa frågor. Mycket fokus ligger på kontinuerligt förändringsarbete för att ständigt förbättra våra möjligheter att leverera på topp. Du leder och coachar dina medlemmar och har en bra förståelse för deras dagliga utmaningar. I rollen har du även visst budgetansvar samt hanterar alla rekryteringar inom ditt team.

Som Utvecklingschef sitter du med i ledningsgruppen för Produkt och utveckling där du även får support av kollegor med liknande ledarroller och en bra insikt i vad som händer i olika delar av organisationen. Detta är en utmanande roll med stort ansvar. Vid behov måste du kunna göra tuffa prioriteringar och styra med en säker hand. Du kommer främst arbeta inåt organisationen men ibland också ta möten både med enstaka kunder samt kunder i olika forum. Du måste ha erfarenhet av och en djup förståelse för produktutveckling, och även förstå agila metoder som Scrum och LeSS.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Som person har du ett starkt eget driv, är strukturerad, ansvarsfull och brinner för kvalitet. Du känner dig trygg i rollen med en gedigen bakgrund inom produktutveckling, gärna med några års utvecklarerfarenhet. Du har förståelse och erfarenhet av arbete med team i förändring, är flexibel och ser förbättringspotential istället för problem. Du drivs av att leverera rätt kvalitet i rätt tid - med kundens bästa i fokus samtidigt som du utvecklar och stöttar din personal.

Andra värdefulla kompetenser/egenskaper är
• God Kommunikationsförmåga - muntligt och skriftligt
• Analytisk förmåga
• Beslutsamhet
• Strukturerad
• Nyfiken - vilja att utvecklas och lära nytt

Om du dessutom har erfarenhet av verktyget Azure DevOps är det meriterade. Vidare pratar du flytande svenska.

Vad kan vi erbjuda dig
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

Exempel på förmåner som vi erbjuder våra medlemmar
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du jobba med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Therese von Post, 076-1006891. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, så vänta inte med din ansökan! Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb