CGI

Infor CPQ Consultant

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 22 december 2021
Stängs
den 20 februari 2022
Ref:
J1221-2969
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nu Infor CPQ (Configure-Price-Quote) affärskonsulter för att bygga upp vår Infor CPQ organisation i Sverige och övriga Norden. Det ger stora möjligheter att få vara med från början på en spännande resa.

Med Infor CPQ får du arbeta med våra kunders centrala processer gällande konfigurering, prissättning och offerthantering med ett State of the Art CPQ-verktyg. Primärt har våra kunder komplexa produkter som skräddarsys för varje tillfälle.

Arbetet kommer att genomföras i nära samarbete med våra affärskonsulter och tekniska konsulter inom området affärssystem.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi implementerar och supporterar lösningar baserat på Infor CPQ. Det kan innebära arbete i allt från stora globala projekt till mindre lokala implementationer. Allt med ett fokus på att via CPQ-verktyget optimera processerna för konfigurering, prissättning och offert:

• Stödja införsäljning av projekt och lösningar
• Framtagning av lösningsförslag
• Utbilda användare
• Dokumentation av lösning och affärsprocesser
• Säkerställa driftstart
• Hantering av incidenter och förändringsönskemål hos kunder i drift
• Aktivt vara med och driva vår satsning på CPQ framåt
• Stöd till kollegor
• Ha kul!

Arbetet görs i samarbete med andra funktioner inom och utanför CGI.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll

För att lyckas i rollen som Infor CPQ affärskonsult söker vi dig som har minst 2-3 års erfarenhet av att arbeta med system och/eller processer som berör konfigurering/prissättning/offerthantering av komplexa produkter. Det kan t ex vara affärssystem (ERP), PDM eller andra CPQ-verktyg. God förståelse för produktstrukturer (BOM) eller recept är en fördel, likaså god förståelse för produkter med komplex prissättning. Vi tror också att rollen kräver god analytisk/logisk förmåga.

Vi värdesätter lagspelare och rollen innebär samarbete med många olika personer och funktioner för att arbeta fram lösningar. Andra egenskaper som vi ser som viktiga i rollen är förmåga att vara drivande, att på ett systematiskt sätt lösa utmaningar och att vara kundfokuserad.

Din bakgrund kan vara tidigare konsult eller en linjeroll.
• God analytisk/logisk förmåga
• Erfarenhet av ERP, PDM eller andra CPQ-verktyg
• Förståelse och erfarenhet av processerna rörande konfigurering/prissättning/offerthantering av komplexa produkter
• Kundfokuserad, samarbetsvillig, lösningsorienterad, nyfiken och förmåga att ta dialog med kunder och kollegor
• Driven och intresserad av att vara med och bygga något nytt

Vill du veta mer?

Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum är 28 februari 2022. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Director Jonas Nilsson på jonas.nilsson1@cgi.com

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb