CGI

Integrationsarkitekt

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Malmö, , Sweden
Annonserat
den 22 december 2021
Stängs
den 20 februari 2022
Ref:
J1221-2991
Kategori
Integration
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Integrationsarkitekt inom produktutveckling
Vill du också bli en del av CGI? Nu söker vi en integrationsarkitekt för att utöka vårt arkitektteam för systemet Heroma. Vi har tagit fram en integrationsstrategi och behöver nu stärka upp teamet med ytterligare kompetens inom integration. Vi söker dig som vill göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som integrationsarkitekt kommer du att ingå i arkitektteamet som består av ett antal erfarna utvecklare/arkitekter och en produktägare som driver backloggen men där ni tillsammans tar fram och prioriterar kraven för teamet.

Arkitektteamets största fokus är arkitektur och säkerhet för hela produkten och teamet jobbar utifrån en teknisk roadmap. Du kommer jobba både hands on med utveckling, prototyparbete, strategi och kravarbete. Arkitekterna stöttar övriga utvecklingsteam med utvecklingsriktlinjer, nya komponenter samt stöd i både produkt och kunskapsutveckling.

Vår integrationsstrategi går ut på att ta fram en ny integrationsplattform som kan erbjuda våra kunder och partners öppna REST APIer samt realtids integration via event. Våra REST APIer kommer exponeras via vår API Management produkt.

Vi har flera spännande projekt framför oss där du blir en viktig spelare. I dina arbetsuppgifter ingår:

• Utveckling av ny integrationsplattform
• Ägarskap över integrationsmodeller och API-dokumentation
• Utveckla och dokumentera integrationsriktlinjer för utvecklingsteamen
• SPOC för inkommande krav på integration från våra kunder och övriga interna stakeholders
• Driva ett nystartat forum inom integration
• Utveckla nya och modernisera befintliga applikationer genom att tillämpa mikrotjänstarkitektur
• Leda och bidra med kunskapsspridning inom området integration för utvecklingsteamen
• Delta i projekt och hjälpa till med lösningsförslag inom integrationsområdet
• Kontinuerligt hålla dig uppdaterad inom säkerhet och integrationstekniker samt revidera vår integrationsstrategi

För denna tjänst söker vi rätt kandidat i antingen Karlstad eller Malmö, där arkitektteamet finns idag representerat på båda kontoren. Heromas personal finns på flera delar i Sverige och tjänsteresor inom Sverige kan förekomma.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som integrationsarkitekt, söker vi dig som är nyfiken, strukturerad och driven. Du har ett genuint intresse för teknik och trivs när du får ta ansvar och lösa utmaningar inom ditt område. Du känner dig bekväm i rollen att vara expert, leda och coacha kollegor och hjälpa dem att växa.

Vi söker dig som har minst 6-10 års erfarenhet av programmering och integrationer och har lång erfarenhet av C# och Visual Studio. Du lägger stor vikt vid kvalitativ kod som lätt kan följas av dina kollegor, bra prestanda och hög säkerhet ser du som självklart i det som du och ditt team levererar. Vi jobbar agilt så naturligtvis är du bekväm med de processer som ingår i Scrum ramverket.

Du har en relevant akademisk examen, ex civilingenjör eller systemvetare. Vidare pratar du flytande svenska.

Detta erbjuder vi dig
På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Exempel på förmåner som du får ta del av
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du blir vår nya kollega?
Detta är en heltidstjänst med placering i Karlstad eller Malmö. Om det fortfarande finns något som du funderar över så är du välkommen att kontakta Cecilia Hammarsten, Utvecklingschef, 076-0485151. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.