CGI

Testare

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 22 december 2021
Stängs
den 20 februari 2022
Ref:
J1221-2847
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Vår vision är att hjälpa medborgarna till ett mer hållbart samhälle. Tack vare vår starka position inom offentlig verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö- och energisektorn.

En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är Business For Utilities Suite (BFUS) som är ett kund-, anläggnings- och faktureringssystem för energi, vatten och miljötjänster. Inom BFUS utvecklar vi innovativa och effektiva lösningar tillsammans med våra kunder, för att bygga ett hållbart samhälle. Vi söker nu dig som vill blir vår nya kollega och en viktig del i att fortsätta utveckla nästa generations kundinformationssystem för multi-utility-företag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som testare kommer du att arbeta i ett av våra utvecklingsteam som jobbar med både utveckling och förvaltning av vårt system BFUS. I arbetet som testare ingår att delta i analys och nerbrytning av kundkrav, design, framtagning av testfall och testning. Eftersom utvecklingsarbetet sker agilt enligt Scrum, så ansvarar teamet för att leverera en färdig och körbar version av systemet efter varje sprint. Produkten som vi jobbar med är väl etablerad på den svenska energimarknaden med en stor kundbas och du kommer att vara en del i den moderniseringsresa som vi har påbörjat för att säkra produktens position på marknaden under många år framöver, med en plattform baserad på ny teknik.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till den här rollen söker vi dig som är en erfaren testare av mjukvara, med vana av att delta i hela testkedjan, ifrån kravanalys och riskbedömning till release-tester av den färdiga versionen. Har du vana av att jobba i agila utvecklingsprocesser så är det positivt och så är även erfarenhet av testautomatisering. Du är väl förtrogen med etablerad testmetodik och testverktyg som exempelvis TFS/Asure DevOps och certifiering i ISTQB är ett plus.

Då vi jobbar med kontinuerlig utveckling kommer du att få användning av såväl din nyfikenhet som ditt intresse av och din känsla för kvalitet. I tjänsten arbetar du självständigt med dina egna arbetsuppgifter men ingår samtidigt i ett team där vi tillsammans utgör en gemensam lösning. Du hittar balansen i detta och trivs med variationen av enskilt arbete och ett teamarbete med dina kollegor. En god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska är därför viktigt i rollen. Eftersom en stor domänförståelse är mycket viktig inom testarbetet så ser vi också erfarenhet ifrån utility-branschen som en förutsättning för rollen.

Vi ser fram emot att möta framtiden med smart teknik tillsammans med dig!

Detta erbjuder vi dig
På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Exempel på förmåner som du får ta del av
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Patrik Lefèvre, patrik.lefevre@cgi.com eller 070-6056318.
Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, så vänta inte med din ansökan! Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb