CGI

Applikationsspecialist HCM

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, , Sweden
Annonserat
den 22 december 2021
Stängs
den 20 februari 2022
Ref:
J1121-1652
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
För att bygga vidare på vår satsning inom HR-området söker vi nu applikationsspecialister inom SuccessFactors HXM-svit.

Denna konsultroll innehåller lika delar att agera verksamhetskonsult inom HR, och applikationskonsult inom HCM-system i cloudmiljö. Du kommer att arbeta med CGI:s HR-koncept ofta i form av en paketerad lösning bestående av CGI:s lönesystem POL tillsammans med en valda delar av SAP/SuccessFactors. Till detta kommer moduler inom Talent Management såsom: Rekrytering, Lärande, Mål &Prestation osv.

Vi på CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Vi är ett team med placering i Stockholm och Göteborg som arbetar i daglig kontakt med varandra och tillsammans med våra kollegor offshore.

Dina framtida arbetsuppgifter

Din roll är arbeta mot våra kunder i större och mindre projekt med att implementera ett modernt HR-stöd. Du arbetar i dialog med kunden om deras HR-processer och hur dessa kan stödjas och effektiviseras med hjälp av våra lösningar. Du medverkar även i konfiguration och driftsättning av de olika systemmodulerna.

I dina arbetsuppgifter ingår
• Presale inom HRM-området
• Rådgiving och konsulting hos våra befintliga kunder
• Införanden av SuccessFactors lösningar hos våra kunder

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen söker vi dig som har gedigen erfarenhet inom området HRM med särskild kunskap i ett eller flera av marknadens ledande molnlösningar. Du kan flytande svenska och engelska där du är van att utrycka dig i tal och skrift.

• Erfarenhet från införandeprojekt av molnbaserade HRM-lösningar
• Certifiering inom Employee Central
• Generell HR-kompetens
• God kunskap om payroll och lönesystem

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGI:s kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till m.osterberg@cgi.com.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att ställas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb