CGI

Projektledare

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping, Norrköping, Skara, Östergötland , Sweden
Annonserat
den 22 december 2021
Stängs
den 20 februari 2022
Ref:
J0521-2587
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till vårt team söker vi dig, en erfaren Projektledare, gärna med operativ IT-bakgrund. Vi som redan jobbar här på CGI är en unik kombination av det familjära, kunniga gänget lokalt och våra 77 000 kollegor runt om i världen.

Vill du arbeta med att leda spännande och utmanande kundprojekt och samtidigt få möjligheten att förändra och förbättra samhället vi lever i? Som Projektledare på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder och från våra kontor i Linköping, Norrköping eller Skara. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med nationella och internationella kollegor. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

När du börjar arbeta hos oss får du en gedigen introduktion i företaget och möjligheter att skapa nätverk. Vi som jobbar här drivs av innovation och entreprenörskap och verkar i en miljö där du får förutsättningar att bidra med egna idéer. Tillsammans med din ledare sätter du upp din karriärplan som vi kontinuerligt arbetar med under året för att Du ska nå din högsta potential.

Vi arbetar med de lokala kunderna på våra lokala marknader, men du kan också dra fördel av vår storlek som företag med möjlighet till uppdrag och projekt hos över 2000 olika kunder runt om i Sverige och även globalt om du vill det.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i dina uppdrag behöver du vara ansvarsfull och resultatinriktad och du vet hur viktigt det är att hålla tidplaner och estimat. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik.

Du har troligen en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande och har ett gediget teknikintresse. Minst tre års erfarenhet av att leda projekt inom IT. Du bör ha erfarenhet av någon/några utvecklings- och projektmetoder (t ex Pejl, Props, RUP, SCRUM).

Som person har du en mycket god problemlösningsförmåga. Du tar för dig och är öppen, nyfiken och gillar utmaningar. Vi värdesätter förmågan att kommunicera kring problem och lösningar samt att du är noggrann och flexibel. Du är även en mycket god organisatör med god framförhållning.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Carin Lindström, carin.lindstrom@cgi.com.

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.