Junior Controller

Rekryterare
Atea
Plats
Kalmar
Annonserat
den 20 december 2021
Stängs
den 18 januari 2022
Ref:
148399
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du jobbat några år med ekonomi och har en ambition att bli controller? Då är det här en möjlighet för dig! Just nu söker vi på Atea region Mitt dig som vill jobba som vill börja som junior controller för att på sikt växa in i rollen som business controller. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som junior controller kommer du att ha en varierande vardag med arbete inom ekonomi som omfattar både redovisning, administration, support, prognos och analys. Du kommer att genomföra ekonomiska analyser samt följa upp regionens resultat och enskilda affärer. Vid bokslut kommer du också ha en betydande roll. Du kommer att rapportera till regionens business controller och stötta kollegor i system- och redovisningsfrågor. Hos oss erbjuds du en varierande och utmanade roll med stort eget ansvar och frihet.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som har ett driv och vill utvecklas inom controlling. Du tar dig an arbetsuppgifter med ett högt engagemang och energi. Med din struktur och noggrannhet uppnår du ett kvalitativt och korrekt resultat. Med din analytiska förmåga kan förstå numeriska underlag samt se samband och komma med förbättringsförslag. Du är trygg med att jobba självständigt och dela med dig av dina åsikter och idéer.

För att lyckas i tjänsten som junior controller behöver du ha följande kompetens:
• Minst tre års arbetslivserfarenhet inom ekonomi, har du jobbat med controlling är det meriterande.
• Kandidat eller masterexamen inom ekonomi
• Goda kunskaper i Excel och erfarenhet av minst ett ekonomisystem

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karl Rosén-Lidholm, Regional Business Controller, via karl.rosen-lidholm@atea.se.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.