Boliden Group söker IT Specialist inom Server och BI till Aitik

Rekryterare
Experis
Plats
Skellefteå
Annonserat
den 22 december 2021
Stängs
den 24 februari 2022
Ref:
b8133a02-1593-43b9-8d05-c88974fea91d
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


På Boliden IT får du en viktig roll i att stödja verksamheten och IT-användarna med en modern och problemfri IT-miljö. IT är en central resurs i organisationen vilket gör att du får inblick i många processer och därmed möjlighet att vara med och påverka. Du kommer att ha en roll med stor flexibilitet och många kontaktytor inom företaget.

Arbetsuppgifter

Dina uppgifter omfattar utformning och utveckling av Aitiks IT-system för att säkerställa att vi har de rätta lösningarna för att stötta verksamheten i områden såsom serverlösningar, databaser, BA/BI. Du planerar och genomför förändringar inom en rad olika projekt, där det bland annat ingår undersökningar, implementationer, support- och förbättringsarbete.

Med fokus på en optimerad och säker driftmiljö för hela Aitik arbetar du innovativt och nytänkande tillsammans med interna och externa resurser för att hitta förbättringar och lösningar.

En viktig del av rollen är att föreslå och genomföra kontinuerliga förbättringar för att möta förväntningar och krav från verksamheten. Du kommer även att fungera som second line support inom ditt kompetensområde.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med Aitik som tjänsteställe.
Då företaget har verksamhet på flera orter kan resor förekomma. Beredskap och jour kan komma att ingå i uppdraget. På Boliden IT globalt arbetar ca 110 personer.

Utbildning och kvalifikationer

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

För att lyckas i den här rollen har du redan erfarenhet av att arbeta som tekniker inom IT. Du är van att hantera affärskritiska realtidssystem och har kompetens inom servrar, databaser och rapportverktyg såsom PowerBI eller OsiPI. Du tar ansvar för din uppgift, tar tag i det som behöver göras och ser till att slutföra.

Du har relevant akademisk examen eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Körkort B som inkluderar manuell växellåda är ett krav.

Facklig informationFacklig information får du av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910- 77 42 39 eller Holger Rilinger (SACO) +46 910- 70 57 59.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Boliden IT med Experis, ManpowerGroups rekryteringsenhet för ledare och specialister inom IT.
Har du frågor om tjänsten eller processen kontakta gärna en av våra rekryteringskonsulter Tom Jakobsen, tom.jakobsen@se.experis.com,
mobil 070-270 27 67 eller Ulrika Nilsson, ulrika.nilsson@jeffersonwells.se Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 31 jan 2022.

Liknande jobb

Liknande jobb