Teknisk förvaltare

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 22 december 2021
Stängs
den 22 januari 2022
Ref:
2e66dc6b-c66a-4420-8a5b-05b5db35ccd4
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Enheten Utvecklingsförvaltning är en del av IT som är Region Östergötlands samlade partner för teknik och IT. IT har cirka 350 medarbetare inom olika discipliner som tillhandahåller, förvaltar och utvecklar IT-stöd för att säkerställa hög säkerhet för patienter och medarbetare samt god tillgänglighet med hög kostnadseffektivitet. Enheten består av 15 medarbetare och ansvarar för tjänster inom Identitet och åtkomst samt integrationsplattform.

Arbetsbeskrivning
Drivs du av att skapa samhällsnytta? Vill du underhålla och förvalta framtidens IT-lösningar för vården - lösningar som faktiskt bidrar till att rädda liv? Då är det här en tjänst för dig!

Vi söker en teknisk systemförvaltare som gärna har ett par års erfarenhet. Tjänsten innebär att du arbetar självständigt samtidigt som du ingår i ett mindre team. Du kommer att arbeta i uppdrag som varierar från enstaka timmar till större uppdrag, i nära relation med kunder i ditt dagliga arbete. Våra inloggningsförmågor och övriga tjänster inom Identitet & Åtkomst skapar förutsättningar för den digitaliseringsresa vi är inne i, då de utgör viktiga delar i Region Östergötlands IT-struktur.

Vi satsar mycket på arbetsmiljöfrågor och att varje medarbetare får möjlighet att utvecklas i sin roll samt som person.

Utbildning och erfarenhet
Du har en eftergymnasial utbildning mot IT eller motsvarande erfarenhet av teknisk systemförvaltning. Du har grundläggande kunskap inom drift och förvaltning av IT-system samt OAuth 2. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet inom ett eller flera av följande områden: API-plattform, SAML-p, relationsdatabaser och Javascript.

Personliga egenskaper
Då våra tjänster är centrala för organisationens IT-system är det viktigt att du behåller lugnet och är stabil även i utmanande situationer. Det är självklart för dig att ta ansvar för dina egna uppgifter och du bidrar alltid till ett bra samarbete inom teamet. Du har förmåga att se helheten inom leveransen och kan samtidigt dyka ner i detalj och är uthållig tills resultatet är uppnått. Vi ser också att du är uthållig person som även vid motgångar fortsätter självgående driva dina processer framåt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Anställning och information
Det här är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Region Östergötland med Jefferson Wells. Du blir direkt anställd hos Region Östergötland. För mer information, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult
Erik Svahn, 013-35 56 54, erik.svahn@jeffersonwells.se

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 2021-12-12. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi tillämpar löpande urval för denna rekrytering, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från andra bemannings- och rekryteringsföretag, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Jefferson Wells