Webb-byrå rekryterar backend-utvecklare till Linköping

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 22 december 2021
Stängs
den 24 februari 2022
Ref:
c360cffd-e523-4448-bd25-a85b7a429529
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


JGL är en teknikintensiv webbyrå där vi ofta tar ett helhetsansvar åt våra kunder. Vi bygger smarta hemsidor, spännande e-handel och säkra integrationer med affärssystem. I vår ambition att växa ytterligare söker vi nu dig med erfarenhet av backend-utveckling och som vill vara del av vårt team i Linköping.

Vad du kommer att göra
Som backend-utvecklare hos oss kommer du utveckla webblösningar och webbapplikationer för våra olika kunder med stort fokus på e-handel och integration av våra kunders olika affärssystem.

Vi har ambitionen att växa och kommer därför att ge dig stora möjligheter att påverka ditt arbete och din roll efter din kompetens och dina intressen.

Den du är idag
Vi söker dig som älskar webbutveckling. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och kan också ta ansvar för ditt eget arbete. Du trivs med förändringar i ditt arbete och tycker om att ha flera parallella uppgifter igång samtidigt. Du gillar också att ta en fika tillsammans med dina kollegor då och då i arbetet.

Du har ett intresse för backend-utveckling (kodning av webb och webbapplikationer) med goda kunskaper i åtminstone en av följande; HTML, C#, Java, Javascript, SQL, PHP eller Git. Har du även erfarenhet av integrationer och e-handelslösningar är det meriterande.

Vi söker både seniora och juniora kandidater, tjänsten kan anpassas efter din nivå.

Vad du blir del av
På vårt nya och fräscha kontor i Linköping finns våra tre mycket kompetenta och professionella systemutvecklare tillsammans med vår teamledare. Fokuset i Linköping är på teknisk utveckling och tillsammans är vi ett starkt team som driver teknikutvecklingen framåt. Vi har också ett kontor i Göteborg med fokus på frontend-utvecklingen.

Vi är det lilla familjära företaget med bra samhörighet och närhet till alla och till projekten. Hos oss får du stor frihet under ansvar. För oss är respekten för både tid och upplevelse viktig, vilket ska märkas både för våra kunder och anställda. Därför är vår ambition att våra medarbetare inte ska behöva arbeta övertid eller helger. JGL ska vara en arbetsplats som du som medarbetare vill gå till.

Vi lägger vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar JGL med Experis. Du blir direkt anställd hos JGL.

För mer information, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Erik Svahn, 013-35 56 54, erik.svahn@se.experis.com

Besök också gärna www.jgl.se för mer information om vår verksamhet och visioner.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb