IT Operation Specialist [Microsoft 365] till STF

6 dagar kvar

Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 23 december 2021
Stängs
den 25 januari 2022
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du specialiserat dig på Microsoft 365-plattformen och är redo att ta nästa steg? STF söker nu en senior IT-specialist som vill vara med och ta ett helhetsgrepp och utveckla deras IT-avdelning och tekniska miljö för framtiden. Nu finns chansen att få jobba i en ideell organisation med en geografisk spridning, från Kebnekaise i norr till Österlen i Söder.

Du kommer att ha rollen som expert och ditt bidrag kommer att vara av högsta vikt för arbetet framåt.

Låter det som något för dig eller någon du känner? Hör av dig!

IT-avdelningen på STF driftar och utvecklar verksamhetens IT-plattformar och system. Systemen inkluderar allt från hotell- och kassasystem samt medlemssystem till olika typer av webblösningar. IT avdelningen hanterar även STF:s IT-infrastruktur. Din roll kommer att vara att stödja, driva och utveckla Microsoft 365-lösningar för STF.

Du har många kontaktytor, både mot verksamheten och mot externa leverantörer. Du rapporterar till CIO.

Vi söker dig som:

  • Är specialist på Microsoft 365 plattformen, speciellt Microsoft Teams, Sharepoint och OneDrive.
  • Har kunskap om Active Directory, Windowsservrar och brandväggar.
  • Har ett stort tekniskt intresse och som gillar att generera nya tekniska lösningar
  • Är kvalitetsmedveten, service minded och arbetar strukturerat
  • Har god kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt i både svenska och engelska.

Tjänsten är placerad på STF:s huvudkontor i Stockholm. Resor till STF:s fjällstationer och anläggningar förekommer och du behöver därför ha körkort (B).

En bakgrundskontroll är ett obligatoriskt sista steg i rekryteringen.

Är du intresserad av att få veta mer?

I denna rekrytering samarbetar STF med IDG Recruitment. Kontakta Maria Widegren, Rekryteringskonsult 073-423 15 50, maria.widegren@idg.se om du önskar mer information. Vänligen ansök snarast med ditt CV eller LinkedIn-profil, så tar jag kontakt med dig så snart som möjligt! Intervjuer/urval sker löpande.

Om Svenska Turistföreningen

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 258 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Liknande jobb

Liknande jobb