IT-säkerhetsspecialist till Länsförsäkringar Bank

3 dagar kvar

Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 januari 2022
Stängs
den 25 januari 2022
Kategori
Säkerhet
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du en erfarenhet av IT-säkerhet? Vill du ansvara för operativ hantering av IT-säkerhetsfrågor? Hos oss på Länsförsäkringar Bank får du en spännande roll där du stöttar projekt och förvaltning med kompetens inom IT-säkerhet och arbetar tillsammans med övrig IT-säkerhetspersonal för att utveckla funktionen.

Om jobbet

  • Stötta projekt och förvaltning i IT-säkerhetsfrågor
  • agera beställare i utvecklingen av IT-säkerhetsförmågor
  • medverka i utveckling av IT-säkerhetsfunktionen
  • koordinera genomförande av säkerhetstester och säkerhetsanalyser
  • samverka med externa parter och leverantörer
  • medverka i riskanalyser, incidenthantering och utredningsärenden
  • genomföra omvärldsbevakning av IT-säkerhetsområdet.

 

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant examen inom IT, gärna civilingenjör eller systemvetare. Du har erfarenhet eller av IT-säkerhet från liknande roll eller från en konsultativ tjänst. Vi ser även att du har tekniskt kunnande och intresse för IT- lösningar inom säkerhetsområdet. Du behärskar även svenska samt engelska i tal och skrift.

Det är extra meriterande om du har:

  • kunskap om IT-drift och infrastruktur samt kunskap om systemutveckling. V
  • förståelse och erfarenhet av IT- och dataskyddsfrågor och de informationssäkerhetsregelverk som finns för finansbranschen.
  • erfarenhet av outsourcing samt certifiering inom IT-säkerhetsområdet (t.ex. CISSP)

Som person är du självständigt och kan leda och driva både dina egna samt andra personers frågor framåt. Du behöver kunna inge stort förtroende hos andra, vara lugn och sansad och kunna hålla huvudet kallt. Vidare har du en god förmåga till struktur.

Om oss
Stämningen i vårt team är avslappnad och lättsam även om tempot ofta är hög. Trots vår marknadsposition upplevs vi fortfarande som en liten organisation och att det är nära till beslut. Vi präglas av en entreprenörsanda och det finns stora möjligheter att skaffa sig en bred förståelse för hur en bank fungerar. Vi arbetar också med en förflyttning till SAfe. Hos oss får varje medarbetare de bästa förutsättningarna för att kunna utföra sina uppgifter och skapa en kultur där vi tar eget ansvar och driver våra respektive områden framåt.

Mer information och ansökan
Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig!

Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Ansök genom att klicka på “Ansök nu”!

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Bank med Boxhill Recruitment. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Törnblom, via petra.tornblom@bhill.se.

Hos oss är du med och påverkar ditt eget arbete – hela kulturen bygger på en hög grad av självledarskap, eget lärande och utveckling. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv genom att erbjuda sjukvårdsförsäkring, träningsmöjligheter i egna lokaler och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel.

Vi utvecklar ett flexibelt och aktivitetsbaserat arbetssätt, med en god företagskultur och tydliga värderingar skapar vi en attraktiv arbetsplats för alla att trivas i. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb