CGI

Junior IFS ingenjör

Rekryterare
CGI
Plats
Karlskrona, Blekinge , Sweden
Annonserat
den 23 december 2021
Stängs
den 21 februari 2022
Ref:
J1221-3016
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI stödjer FMV med att vidmakthålla och utveckla försvarsmaktens fartygssystem. Idag är vi fem medarbetare inom marinteknik och vi behöver förstärka med en Junior ILS ingenjör i vårt team.

ILS (Integrerat LogistikStöd) är en ledningsprocess som främst används inom försvarsindustrin för att säkerställa att ett system eller en produkt kan brukas, underhållas och förvaras till låga kostnader, samt uppfylla höga krav på tillförlitlighet, driftsäkerhet och underhållsmässighet under hela livscykeln. I vårt team värdesätter vi engagemang och ambition och vi tycker att det är viktigt att du vill vara med och bidra till teamets gemensamma framgång. Vi tycker också att det är viktigt att du får möjlighet till kompetens- och karriärutveckling, vilket vi erbjuder genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar samt att få arbeta tillsammans med kompetenta kollegor.

Dina arbetsuppgifter
Som Junior ILS ingenjör kommer du erbjudas möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Vårt arbetssätt bygger på teamarbete, närhet och långsiktiga kundrelationer. Vi vill vara våra kunders innovativa och proaktiva partner som hjälper dem att nå framgång i sin verksamhet.

Dina arbetsområden:
• Driftsäkerhet
• Underhållsmässighet
• Dokumentation

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Junior ILS ingenjör söker vi dig som har ett stort teknikintresse och är redo för att gå vidare i din utveckling. Du har minst ett års erfarenhet från tekniska system, underhåll och är van att arbeta med databaser. Vidare har du en akademisk examen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som trivs med att ta ansvar för att utveckla våra kunders verksamhet. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. För den här tjänsten krävs det att du kan flytande svenska och engelska.

Att jobba på CGI Karlskrona
Hos oss arbetar vi i team i våra egna lokaler men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett var i världen de har sin verksamhet. Vårt kontor ligger på Gräsvik med utsikt över Danmarksfjärden. Teamet du kommer arbeta med är litet, flexibelt och ger utrymme för egen utveckling. Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön, förmåner och balans mellan fritid och jobb. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

Vill du veta mer?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till herman.afzelius@cgi.com. Personliga säkerhetskrav så som registerkontroll kommer att krävas för denna tjänst, vilket ställer krav på att du har ett svenskt medborgarskap.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.