CGI

Fullstackutvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Kiruna, Norrbotten , Sweden
Annonserat
den 23 december 2021
Stängs
den 21 februari 2022
Ref:
J1221-3004
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi firar 35 år i Norrbotten och söker fler kollegor som vill bli en del av vårt team och starta sin CGI-resa!

Som Fullstackutvecklare hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att jobba som fullstackutvecklare på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till större projekt under flera år. Vi deltar i och driver projekt på plats hos våra kunder, men främst från våra lokala kontor.

Vårt arbetssätt bygger på närhet och långsiktiga kundrelationer. Vi vill vara våra kunders innovativa och proaktiva partner som hjälper dem att nå framgång i sin verksamhet.

Du kommer bland annat få arbeta med:
• Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
• Dokumentation i olika former

Vi förespråkar givetvis ett agilt arbetssätt och att arbeta tillsammans som team för att komma fram till bästa lösning. I rollen kan det både handla om att bli en del av våra kunders utvecklings-team som att arbeta in-house på vårt CGI-kontor för våra kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du har cirka 3 års erfarenhet eller längre som utvecklare med erfarenhet av Agil systemutvecklingsmetodik tex Scrum, Kanban. Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning, men kan också ha byggt upp din kompetens på annat sätt (fritt fram att överraska). Sannolikt är du bekant med några av de språk och tekniker vi nyttjar i våra projekt, såsom .NET, Java, C++, InteliJ/Eclipse/NetBeans, Unity, GIT, Jira och React.

I vårt team värdesätter vi engagemang och ambition, därför är vi tillsammans med och bidrar till teamets gemensamma framgång. Om du delar vår vision och uppskattar ett gäng teamspelare som både kan ge och ta i tekniska diskussioner och utmana varandra, så kommer du passa in perfekt.

I dina vardagliga arbetsuppgifter sker kommunikationen och dokumentationen på svenska och engelska. Vissa av våra roller kan komma att kräva personliga säkerhetskrav. Rollen innebär även en del resor till närliggande områden, därför är det meriterande med B-körkort.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan redan idag, vi hanterar ansökningarna löpande. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till petri.rajaniemi@cgi.com.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.