Business Intelligence-konsult till Atea i Uppsala

Rekryterare
Atea
Plats
Uppsala
Annonserat
den 21 december 2021
Stängs
den 31 januari 2022
Ref:
148404
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du bli en del av ett team som brinner för vad de gör? Drivs du av att hjälpa kunder fatta smarta beslut utifrån datadrivna insikter? Vill du jobba på en arbetsplats där vi sätter individen först och ser till laget före jaget? Då vill jag prata mer med dig!

Jag heter Joanna och är konsultchef på Ateas kontor i Uppsala. Vi söker just nu en lagspelare med kunskap inom Business Intelligence som vill vara med på vår resa med att bygga Sverige med IT och skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder i Uppsala att växa i sina verksamheter. Atea Uppsala håller just nu på att göra en satsning inom att växa inom Business Intelligence, därför finns det nu plats att bli en del av mitt vinnarlag där du från början kommer få stort ansvar och stor möjlighet till utveckling.

Din roll i laget

I rollen som BI-konsult kommer du förutom att arbeta med BI bekanta dig med en rad olika tekniker. Du kommer att vara delaktig i hela processen - från initial dialog med kunden och framtagning av kravspecifikationer och design, till implementering.

Har du lång erfarenhet av att jobba inom BI-området kommer du få möjlighet att företräda Atea på event, jobba nära våra partners, dela med dig av dina erfarenheter och vara mentor till dina kollegor. Självklart kommer du kunna ta de nyaste certifieringarna inom BI-verktygen och kompetensutveckla dig inom andra närliggande områden.

Är du ny i karriären finns också alla möjligheter att utvecklas - både genom att ta certifieringar och lära i praktiken. Du kommer jobba med erfarna kollegor i hela landet där ni lär er av varandra genom teamleveranser. Vi satsar mycket på att bygga samverkan oavsett var i Sverige du sitter genom exempelvis våra konsultnätverk Inner Circle.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och för att trivas hos oss på Atea Uppsala. Som BI-konsult ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt, är presigelös och driver vidare dina processer.

Vi erbjuder en roll med stora möjligheter att växa med oss. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor i hela Sverige och våra kunder i Uppsala.

För att lyckas i tjänsten som BI-konsult bör du ha följande:
  • Erfarenhet av BI-lösningar, exempelvis från Microsoft, Google, Infor BI eller andra BI-plattformar
  • Erfarenhet av att leverera rapporter, analyser och dashboard med hjälp av olika front end-verktyg, exempelvis Power BI, Qlink med flera
  • Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joanna Nordlund Dunham, konsultchef, via joanna.nordlund-dunham@atea.se alternativt telefonnummer 072-145 74 93. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb