Specialist inom Microsoft 365

Rekryterare
Atea
Plats
Göteborg
Annonserat
den 21 december 2021
Stängs
den 31 januari 2022
Ref:
148402
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu söker vi på Atea i Göteborg dig som är specialist på produkter inom Microsofts 365. Du kommer som konsult attarbeta utehos våra kunderdär uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar.Atea ären arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Vi satsar för att vara bäst på marknaden och söker nu ännu fler till vårt lag inom Digital Workplace. Som konsult på Atea blir du en del av ett större och mycket kompetent team. Teametansvarar för att agera rådgivare och hjälpa våra kunder i deras klientrelaterade it-miljö med blandade arbetsuppgifter som t.ex. analys, design, implementation, installation, support, drift, uppdateringar och felsökning. Detta innebär att du arbeta med både kortare och längre konsultuppdrag hos våra kunder och ibland stöttar även säljare vid nya affärer. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. Samarbete och roligt på jobbet är viktiga framgångsfaktorer hos oss.

"Det bästa med Atea är den stora gemenskapen och familjen med 2500 medlemmar som alltid ställer upp för varandra. Jag uppskattar friheten att till stora delar själv få styra mitt arbete och möjligheten att utvecklas inom både befintliga och nya områden men framförallt att få arbeta med det jag tycker mest om." - Nicklas Alströmer, systemkonsult Digital Workplace

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Vi söker flera personer som vill jobba med Microsoft 365 och har erfarenhet av att implementera, migrera och utveckla produkter inom exempelvis O365, AD, AAD, EMS, MEM, Sharepoint mfl.

Som person så du brinner för teknik, är lösningsorienterad och drivs av att kunna hjälpa andra. Du är självständig men gillar att samarbeta. Du är driven i ditt arbete och ser till kundens bästa.

Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Du är serviceinriktad och har ett gott affärsmannaskap.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går, tack vare modiga medarbetare, ofta vår egen väg. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Matilda Kindblad, konsultchef, via matilda.kindblad@atea.se . Vi hanterar ansökningar och tillsättning av tjänster löpande.Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan! ­

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb