CGI

Student som söker ett spännande extrajobb som Talent Acquisition Assistant

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 24 december 2021
Stängs
den 14 januari 2022
Ref:
J1221-3520
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du studerande och vill lära dig mer om rekrytering, samtidigt som du får en inblick i ett av världens största IT-konsultbolag? Då kan ett extrajobb som Talent Acquisition Assistant vara något för dig!

Vi är ett härligt team med stort engagemang för rekrytering och Employer Branding som söker två nya kollegor som kan stötta oss med bland annat CV-screening, search, annonser, spridning i våra sociala kanaler, boka intervjuer.

Hos oss får du ett spännande extrajobb med insyn i vad det innebär att arbeta med rekrytering och Employer Branding på ett lönsamt, innovativt IT -företag i ständig förändring och utveckling. Vi ser gärna att du kan stötta oss vid behov och med möjlighet till mer jobb under vissa intensiva perioder samt semesterperioder men har samtidigt förståelse för att din studiebörda också varierar.

Tillsammans guidar vi dig i arbetet och finns tillgängliga för att ge dig stöd! Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Kista med möjlighet till att jobba på distans.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi söker dig som studerar och letar efter ett extrajobb där du får lära dig mer om hur det är att arbeta med rekrytering och Employer Branding i ett spännande IT-konsultbolag. Det viktigaste är att du har viljan att lära och utvecklas med ett intresse för IT och rekrytering! Administrativa uppgifter och förmågan att planera dagens agenda och prioriteringar är en viktig del av arbetet och något som du trivs med!

Har du erfarenhet av att arbeta med rekrytering inom IT är detta meriterande.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGI's kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till linnea.zachrisson@cgi.com Vi sköter urval och intervjuer löpande tills vi har hittat rätt person.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb