CGI

CRM-utvecklare Dynamics 365

Rekryterare
CGI
Plats
Hela Sverige, , Sweden
Annonserat
den 24 december 2021
Stängs
den 22 februari 2022
Ref:
J0421-2758
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att lösa, vidareutveckla och effektivisera kunders affärsprocesser kopplat till CRM? Vill du dessutom arbeta med Microsoft Dynamics 365 CE i absoluta framkant? Då är du varmt välkommen att söka till oss på CGI, ta chansen att bli del av Sveriges starkaste och största Dynamics-leverans!

Som Applikationskonsult hos oss på CGI kommer du arbeta med CRM-projekt och implementationer i absoluta framkant för våra kunder. Du blir en del i ett tidigt skede och arbetar hela vägen från förstudie och kravställning till Go Live.
Du kommer ha ett framträdande ansvar i leveranserna där du tillsammans med Lösningsarkitekten kommer sätta själva lösningen, och vi ser gärna att man kan ta lead i de projekt man sitter med.
Projekten vi arbetar med är av varierad karaktär men ofta handlar det om större implementationer där man arbeta cross mellan flera olika team, plattformar och produkter.

Dina ansvarsområden rör huvudsakligen:
- Sätta lösning tillsammans med Lösningsarkitekt
- Kravställning och kontinuerlig kundkontakt
- Driva, hålla och dokumentera workshops
- Konfigurering i systemet och bygga workflows
- Testning

För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort eget driv med en vilja att ta sig framåt och utmana sig själv. Du är trygg i din roll och vet hur man skapar förtroende för såväl nya som befintliga kunder. Vi ser det som viktigt med en god kommunikationsförmåga då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässighet i allt du gör.

Vidare söker vi dig som har:
• Minst 2 års erfarenhet av att arbetat med Microsoft Dynamics kopplat till CRM-plattformen (Customer Excellence, Power plattform, MDA etc)
• Erfarenhet av affärsprocesser och verksamhetsförståelse kopplat till CRM.
• Har varit delaktig i att sätta en lösning

Det är meriterande om du har:

• Konsulterfarenhet
• Erfarenhet av andra CRM-system
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom sälj, marknadsföring eller liknande områden
• Certifiering inom Dynamics-plattformen eller kringliggande produkter inom Microsoft

Den här rekryteringsprocessen kommer drivas digitalt med intervjuer via Microsoft teams.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb