IT Infrastruktur tekniker -Vattenfall IT

7 dagar kvar

Rekryterare
Vattenfall AB
Plats
Forsmark, Sweden
Annonserat
den 10 januari 2022
Stängs
den 28 januari 2022
Ref:
114269
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med i skapandet av en framtida IT-leveransorganisation för svensk kärnkraft?

Vi på Vattenfall IT söker nu efter IT Infrastruktur- tekniker som kan bidra i en IT-organisation där vi arbetar med utveckling och leverans av IT-tjänster tillhörande IT infrastrukturen med fokus på säkerhet och stabilitet. För dig som kandidat är det här en chans att ta plats i en organisation som genomgår en spännande förvandling med ny teknik och utökade samarbetsytor, där vi värdesätter trivsel på arbetsplatsen tillsammans med en öppen och positiv atmosfär.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling och vi är övertygade om att inkludering och att arbeta tillsammans i team leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang.

Vår avdelning

Vattenfall IT har ansvar för daglig drift och utveckling av IT-infrastruktur och tillhörande system med stort fokus på säkerhet och stabilitet till våra kunder Forsmark, Ringhals och SKB.

Vi arbetar tillsammans inom olika kompetensområden eller mellan grupperingar och orter där arbete genomförs i uppdrag eller projektform, alltid med stort lösningsfokus och med en positiv, aktiv och öppen inställning.

Dina arbetsuppgifter som IT Infrastruktur- tekniker

Daglig drift och förvaltning av IT -infrastruktur och tillhörande system.

Delta i projekt och uppdrag i nära samarbete med andra grupperingar.

Delta i kravställning och granskning av IT-lösningar och infrastruktur vid upphandlingar av system, tjänster och utrustning.

Delta i utveckling av strategier tillhörande IT infrastruktur och teknik i nära samarbete med andra kompetensområden och grupperingar.

Dina kvalifikationer som IT Infrastruktur- tekniker

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad och lösningsfokuserad och arbetar gärna i grupp mot ett gemensamt mål. Du är prestigelös, ansvarsfull och tar ägandeskap för uppgifterna och kan hantera dessa på ett strukturerat sätt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

• Erfarenhet kring drift och förvaltning utav IT-infrastruktur i organisationer med fokus på stabil och säker IT.

• Specialistkunskaper inom ett eller flera områden inom IT-infrastruktur.

• God förståelse kring ITIL processer

Placeringsort

Solna, Oskarshamn, Ringhals, Forsmark.

Resor i tjänsten förekommer och beredskapstjänstgöring kan förekomma.

B-körkort krävs för tjänsten.

Mer information

För frågor om själva tjänsten konta kta rekryterande chef Magnus Klaesén, magnus1.klaesen@vattenfall.com. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Cecilia Wijkman, cecilia.wijkman@vattenfall.com.

Fackliga representanter via Vattenfalls växel, 08 739 50 00. Silvija Vatkovic (Akademikerna), Inger Strandberg (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Juha Siipilehto (SEKO).

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 28 januari 2022. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och attraktivt företag och vi strävar efter att vara en bra förebild för mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, etnicitet, ålder, transgenderidentitet eller uttryck, religion eller annan tro, funktionsvariation eller sexuell läggning. Läs gärna mer här: https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/mangfald-inkludering/

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Liknande jobb

Liknande jobb