Account Manager

Rekryterare
Atea
Plats
Örebro
Annonserat
den 27 oktober 2021
Stängs
den 18 januari 2022
Ref:
148302
Kategori
Drift & System, Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för försäljning och att skapa kundnytta? Är du intresserad av it-infrastruktur och digitalisering? Just nu söker vi på Atea Örebro dig som vill jobba som Account Manager. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra den lokala säljgruppen i Örebro som består av tre Account Managers och en försäljningschef som tillsammans arbetar för att skapa mervärde och kundnytta i våra kunders verksamheter med hjälp av it. I rollen som Account Manager kommer du att arbeta med försäljning av Ateas produkter och tjänster inom Örebro län. En viktig del av rollen är att bygga goda relationer och skapa förtroende hos dina kunder och samarbetspartners.

För att kunna erbjuda kunderna de bästa lösningarna för just deras verksamhet är det viktigt att förstå varje enskild verksamhet. Du kommer att kontinuerligt jobba med att utmana och utveckla kundens it-miljö för att skapa mervärde och kundnytta. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina hvuudsakliga arbetsuppgifter

• Försäljning av Ateas produkter och tjänster
• Skapa goda relationer och förtroende med dina kunder och samarbetspartners
• Utveckla, utmana och förädla kundernas it-miljöer

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig som är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck genom att vara väl insatt och leverera det du lovar. Att uppnå resultat är viktigt för dig och du eftersträvar att allt göra ditt bästa och utvecklas. Utifrån din höga ambition sätter du upp utmanande mål och arbetar hårt för att uppnå dem. Med en god förståelse för affärsmässiga principer och förmåga att omsätta dem i praktiken uppfattar andra dig som en skicklig affärskvinna/affärsman. Att arbeta med kostnader, intäkter, vinst, marknad och avkastning känner du dig trygg med. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer.

För att lyckas i tjänsten som Account Manager bör du ha följande kompetens:
• Några års erfarenhet från säljande roller, B2B
• God vana av Microsoft applikationer som Windows 10 och Office 365
• Det är meriterande med erfarenhet inom it-branschen samt att ha god kännedom om it-infrastruktur och digitalisering.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Ernestam, försäljningschef, via michael.ernestam@atea.se alternativt telefonnummer 019 - 603 43 40. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb