Chef Software Services

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 december 2021
Stängs
den 31 januari 2022
Ref:
148411
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för mjukvara och att coacha konsulter som hjälper sina kunder att få kontroll på sina software assets? Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Då har vi utmaningen för dig! Just nu söker vi nämligen dig som vill jobba som chef för vårt erbjudande inom Software Asset Management, SAM. Här kommer du möta ett team av SAM-konsulter med både djup och bredd.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Vi satsar på SAM och som chef för Software Services är din utmaning att ta oss till nästa nivå. Du äger själva affären och leveransen, ansvarar för att vi har ett erbjudande i världsklass, som stöds av bra processer. Men du är inte ensam! Teamet för Software Asset Managementbestår av drygt 10 kompetenta och drivna konsulter med uppdrag att hjälpa våra kunder med licensoptimering, analysera licensinstallationer och avtal. I teamet finns också en specialistsäljare som jobbar med både nya och befintliga kunder i nära samarbete med den övriga organisationen, såsom specialistsäljare och kundansvariga. Som chef på är Atea är du lagledaren för gruppen och du drivs och motiveras av att skapa trivsel, undanröja hinder och verka för fortsatt utveckling och tillväxt både hos individen och Laget .

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Att kunna lyssna in och analysera är en viktig förmåga, men också att coacha och visa vägen. Som person är du resultatinriktad, strukturerad och drivande med förmåga n att hitta pragmatiska lösningar. För att lyckas i rollen behöver du även därför vara relationsskapande, kommunikativ och pedagogisk.

Vi tror att du kommer långt om du besitter flera av följande kunskaper och erfarenheter:
  • Arbetat som chef
  • Inre driv som motiverar dig själv till nya vägar
  • Hungrig på att lära nya saker
  • Kunskap om Software Asset Management
  • Lätt för att kommunicera i tal och skrift, både när det gäller svenska och engelska
  • Akademisk utbildning eller motsvarande är starkt meriterande

Vårt erbjudande till dig

Teamet finns spridda på några olika kontor i Sverige, men rollen är placerad i Kista, där vi sitter i nyrenoverade, fantastiska lokaler. Vi tar personligt ansvar och tror på en hybrid vardag för att lyckas få balans i livet. Därför är också hemmakontoret - om man vill - en naturlig del i ens arbetsdag. Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Claesson, chef Services och Customer Success, via stefan.claesson@atea.se , alternativt telefonnummer 0725 22 33 56. Vill du veta mer om mig så sök upp mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sclaesson/ . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning, samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb