Contract Manager

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Annonserat
den 3 juni 2021
Stängs
den 31 januari 2022
Ref:
148064
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Malmö/Helsingborg/Kristianstad dig som vill jobba som Contract Manager med fokus på leveransavtal. Du kommer att ingå i en grupp med likasinnade, där ni hjälps åt i vardagen som ett lag. Vårt lokala kontor i Malmö ligger central beläget med gångavstånd till Triangeln i Malmö. Där det finns både köpcentrum, buss och tågsatation Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Vi söker dig som vill arbeta med Contract Management för Ateas erbjudande inom tjänsteleveranser till privat och offentlig sektor. I rollen som Contract Manager ansvarar du för ett eller flera av våra mest komplexa tjänsteavtal och säkerställer att samtliga åtaganden från upphandling till leverans, förvaltning, uppföljning och rapportering fungerar och efterföljs. Du arbetar med att utvärdera, mäta och övervaka de olika leverantörerna och har övergripande ekonomiskt ansvar för dessa affärer.

Med ökad specialisering, större inköpsvolymer och globala leverantörer ökar leveransriskerna vilket kräver bättre leverantörsuppföljning. Du tar fram strategiska åtgärdsplaner, väljer ut och analyserar KPI:er och skapar åtgärdsplaner för att aktivt utveckla processen, öka effektivitet och minska risker. Som Contract Manager kommer du vara en viktig spelare för att få våra interna och externa leverantörer att presterar sitt bästa.

Tillsammans med våra Service Delivery Managersför du en löpande dialog med våra kunder och du har också stöd från Account Manager och Key Account Manager i ditt arbete. Du kommer att ingå i flera regionala kundteam med nationella kollegor. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Viväxer kraftigt inom det här segmentet och du kommer få stora möjligheter att vara med och utveckla denna avdelning.

" Det bästa med att jobba i vårt team är kämpaglöden och att alltid känna ett stort stöd i gruppen " - Marcus Larsson, Contract Manager

Vad söker vi hos dig?
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som Contract Manager ser vi att du är en relationsskapande person med ett affärsmässigt och analytiskt förhållningssätt till dina uppgifter. Du strukturerar ditt arbete självständigt och driver dina processer effektivt och med högt engagemang.

För att lyckas i tjänsten som Contract Manager bör du ha följande kunskaper:
 • Erfarenhet av att arbeta i en roll som Contract Manager, eller motsvarande.
 • Avtalsadministration, avtals- och leverantörsuppföljning.
 • Deltagit i större it-upphandlingar och medverkat i funktionsaffärer.
 • Kunna tala och läsa svenska och engelska obehindrat.

Meriterande:
 • Outsourcing och off-shoring
 • Tjänsteinköp
 • Analysera KPI:er
 • Tagit fram samverkansmodeller och nöjdkundindexunderökningsarbete (NKI)
 • Förståelse för grunderna i ITIL
 • Strategiskt inköpsarbete
 • Projektstyrningsmodeller och affärsprocesser
 • Projektledning
 • Erfarenhet av att utvärdera leverantörer utifrån teknik-, finansiellt- kapacitets-, kapabilitets- och kvalitetsperspektiv
 • Vi ser gärna att du har en teknisk relevant utbildning och Högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristian Andersen, titel, via kristian.andersen@atea.se alternativt 040-314210. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass

Liknande jobb

Liknande jobb