Häng med på Ateas tillväxtresa i Skellefteå!

Rekryterare
Atea
Plats
Skellefteå
Annonserat
den 21 december 2021
Stängs
den 31 januari 2022
Ref:
148412
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Atea i Skellefteå har de senaste åren haft en otroligt positiv tillväxt tack vare mer och fler förtroenden hos våra kunder samtidigt som vi fått välkomna in flertalet nya kunder. Vi har under det senaste åren haft drygt 50 konsulter i Norra Västerbotten som hjälper våra kunder i sin digitalisering och nu tar vi nästa steg. Vårt behov av nya kollegor är stort och vi hoppas att du kan vara en av de cirka 10 nya medarbetarna som vi hoppas hitta.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vi har alltid stora saker på gång. Uppdragen vi har är såvälhos de största privata företagen somhosvåra lokala mellanstora och mindredär vi arbetar med en mängd leveranser för att hjälpa dem att bli än mer konkurrenskraftiga. Vi arbetar även mycket med att stödja den offentliga sektorn att ta IT ännnu närmare sina verksamheter.

Nedan följerde tjänster som vi har behov av för tillfället. För samtliga positioner har vi såväl kunderna somuppdragen. Vi vill växa och bli fler, så oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad så är vi intresserade av att komma i kontakt med dig.Hittar du inte din roll men är intresserad av en dialog med oss ändå så är du varmt välkommen att kontakta oss.
  • Konsulter inom analytics och automation
  • Konsulter inom säkerhet
  • Konsulter inom nätverk
  • Konsulter inom molntjänster
  • Konsulter inom verksamhetsutveckling och projektledning
  • Kundansvarig säljare


Ta kontakt med oss!

Har du intresse eller frågor kring ovan tjänster eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att höra av dig till någon av oss.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Varmt välkommen med din ansökan!

Mattias Lindberg, Konsultchef, mattias.lindberg@atea.se, 070-608 40 82

Thomas Dahlbäck, tf. Konsultchef, thomas.dahlback@atea.se, 070-560 12 69

Hendrik Hjärtberg, Försäljningschef, hendrik.hjartberg@atea.se, 070-247 68 58

Magnus Tjernström, Platschef, magnus.tjernstrom@atea.se, 070-372 20 33