IT Projektledare till Sweco i Stockholm

3 dagar kvar

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 21 januari 2022
Stängs
den 25 januari 2022
Ref:
DC365828-FE8C-4987-AFD4-12CD73776EC6
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
En kundnära roll som IT-projektledare till expansiva Sweco i Stockholm. Sök idag!

Har du kompetens inom IT projektledning, är en relationsbyggare med affärssinne och vill vara med på en tillväxtresa? Bra. Sweco söker erfarna IT-projektledare med placering Stockholm eller Uppsala till vår nystartade affärsenhet Digital Management. Vi befinner oss mitt i en informationsrevolution. Ett av våra allra viktigaste fokusområden de närmaste åren är den ökade digitaliseringen och behovet av smarta och effektiva tekniska lösningar för utformningen av morgondagens hållbara städer och samhällen. Inom vår division Digital Services är våra konsulter starkt efterfrågade där Digital Management nu står inför en intressant tillväxtresa med många spännande uppdrag på väg in.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som IT-projektledare på Sweco kommer du att arbeta under stor frihet för att nå uppsatta mål där ett livslångt lärande kommer att vara avgörande för din framgång. Du kommer att representera ett starkt varumärke och har erfarna specialister och kollegor internt till ditt förfogande. Du kommer att ges möjligheten att ta en tongivande position inom Digital Management där din input kommer att vara mycket värdefull. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Vår fokusmarknad är samhällsbyggnad där vi ser energi och vatten som extra intressanta branschområden. Våra kunder verkar främst nationellt. Då Sweco är etablerat i en rad europeiska länder erbjuds även möjligheter till cross border samarbete.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Du agerar huvudprojektledare, delprojektledare och/eller teknisk projektledare där du ansvarar för att projektet levereras i tid, till rätt kvalitet inom given budget/kostnadsram.
  • Du driver aktiviteter, arbetssätt och rapporterar framdrift till ledningsgrupper/styrgrupper och löpande informerar olika intressentgrupper.
  • Du utvecklar affärer och kundrelationer, både genom eget relationsbyggande ute hos kund och genom Swecos interna nätverk vilket kommer att skapa ingångar på många intressanta kunder.
  • Du bidrar med din kompetens inom IT-projektledning och därigenom skapar ett coachande kunskapsbyggande internt och externt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå från kontoren i Stockholm eller Uppsala.

Vi på Sweco brinner för hållbarhet och för oss är det viktigt ta ansvar i omställningen till ett hållbart samhälle. Du kommer att bli en del i vårt hållbarhetsarbete där vi arbetar med frågorna internt samtidigt som vi tillsammans med våra uppdragsgivare bidra till att planera och utforma framtidens hållbara samhällen och städer. Vi hjälper våra kunder att ta sig an dessa framtida utmaningar på ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart sätt i alla typer av uppdrag oberoende av vad projektet i slutändan ska bli.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet som IT-projektledare från en konsultverksamhet och/eller operativ linjeroll. Vi ser gärna att du arbetat som projektledare, delprojektledare eller teknisk projektledare. Eller så har du erfarenhet som Verksamhetsutvecklare IT, Program Manager, Utvecklingschef, Digitaliseringsledare eller liknande roller. Det är meriterande med verksamhetskunskap från samhällsbyggnadsbranschen i allmänhet och energi- eller vattenbranschen i synnerhet.

För att trivas i denna roll ser vi att du är ansvarstagande med en tydlig initiativförmåga. Du har en naturlig fallenhet för struktur, uppföljning där du självständigt eller tillsammans med andra driver projektarbetet framåt mot uppsatta mål. Du är en affärsmässig och samarbetsinriktad person som drivs av att arbeta med fokus på lösningar. Din förmåga att bygga förtroende och relationer är central. Ditt enkla och tydliga sätt att kommunicera inspirerar kunder, teammedlemmar och kollegor.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb