CGI

Utvecklare, Cobol

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 28 december 2021
Stängs
den 26 februari 2022
Ref:
J1221-2970
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
POL är ett HR- och lönesystem som utvecklas och förvaltas av CGI. Systemet hanterar alla viktiga processer inom lön och personalhantering som till exempel rekrytering, anställning, löneförhandling och tids- och reseräkningsredovisning. Vi satsar mer än någonsin på att utveckla systemet både med förnyad teknik och nytt gränssnitt. Med hjälp av modern teknik bygger vi ett användarvänligt och värdeskapande system för några av Sveriges största företag.

Just nu söker vi dig som vill bli vår nya Cobolutvecklare till vårt team i Stockholm.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med design, utveckling och förvaltning av lönesystemet POL till våra kunder som är stora och medelstora företag inom privat sektor. Din roll är att tillsammans med andra utvecklare, produktägare och testare utveckla, men också förvalta en omfattande existerande kodbas. CGI strävar alltid efter ett stort ansvar i leveransen mot kund varför du kan komma att få jobba med kravarbete mot kund och arbetsuppgifterna innefattar även third line support. Vi använder Micro Focus Cobol med Net Express under Windows och systemets data är lagrat både i Cobol-filformat och i databasen MS SQL Server varför goda kunskaper i SQL är bra att ha med sig.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
Den här tjänsten passar dig som har dokumenterad erfarenhet av utveckling och förvaltning av Cobol-kod. Har du dessutom erfarenhet av lönesystem så ser vi det som mycket meriterande! Du kommer trivas hos oss om du är en person som gillar att lösa problem och inte räds gammal kod. Men coboldelen jobbar och styrs av andra komponenter så vi söker dig som även vill förstå hur ett system hänger ihop och som gillar system som bygger på olika teknologier. Du kommer jobba i en arbetsgrupp med stark gemenskap och i nära samarbete med kollegorna i produkt- och supportorganisationen inom POL.

Vad vi erbjuder
På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Detta är några av de förmåner som vi erbjuder våra medlemmar
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över så är du varmt välkommen att höra av dig till konsultchef Carl Gerhardsson, 070- 374 92 86.
Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vi ser fram emot att få höra ifrån dig!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.