CGI

Systemförvaltare

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 28 december 2021
Stängs
den 26 februari 2022
Ref:
J1221-1272
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du kompetens inom systemförvaltning och är redo för nya utmaningar? Nu söker vi en systemförvaltare till vårt team i Kista i Stockholm.

Du kommer att ingå i ett kunnigt och engagerat team av löneadministratörer och systemförvaltare i både Kista, Göteborg och i Manila på Filippinerna. I Sverige sitter ca 50 löneadministratörer och i Manila ca 20. Den dagliga och operativa tjänsteproduktionen leds av en produktionsledare som du har ett nära och operativt samarbete med. Ni säkerställer tillsammans leveranskvalitet till kund. Vi skapar effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet

Vi på CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Din karriär och personliga utveckling bygger vi tillsammans.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetet består av löpande systemadministrativa arbetsuppgifter samt att systemförvaltningen kommer att ha en nyckelroll i utveckling av RPA, BPO organisationen och ärendehanteringssystemen.

Vi ser att din roll blir en viktig del i att utveckla vår befintliga BPO tjänst samt aktivt deltagande vid implementering av nya kunder med eget ansvar och stort fokus på utveckling av processer, arbetssätt och rutiner.

Vi arbetar för framtiden, med kunden i fokus och vi strävar alltid efter ständiga förbättringar och effektiviseringar, vi har påbörjat ett stort projekt inom RPA där du kommer att ha en nyckelroll för befintliga kunder men även vid implementering av nya kunder.

Vi arbetar i lönesystemet Heroma och POL vilket är meriterande om du har erfarenhet av men det är dock inget krav. För att trivas i rollen behöver du vara drivande och initiativtagande.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker en noggrann, lösningsorienterad Systemförvaltare med stort fokus på kund, kvalitet och utveckling. För att lyckas i tjänsten behöver du ha god erfarenhet av verksamhetsutveckling, hos oss får du möjlighet att vara med och bygga upp en systemförvaltningsorganisation för framtiden. Det innebär att du är trygg i rollen som sakkunnig för interna och externa projekt samt känner stort ansvar för den dagliga driften. Du har en vilja att utveckla och förnya processer och har ett affärsmässigt förhållningssätt.

Du har god samarbetsförmåga och sätter kunden och din organisation i fokus. Du kan på egen hand planera, strukturera och prioritera arbetsuppgifter. Du är van att ta ansvar samt att driva arbetsuppgifter och projekt med ett gott resultat samt att få med andra människor i den gemensamma arbetsuppgiften, likväl som du också kan arbeta självständigt.

Du har en mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt, på såväl svenska som engelska, då en del av produktionen sker utomlands.

Arbetsort är flexibel, du behöver inte vara bosatt i Stockholm utan du kan jobba på distans men arbetsresor till Stockholm kommer att förekomma.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Tarja Törnqvist: tarja.tornqvist@cgi.com eller Mikko Humalisto: mikko.humalisto@cgi.com. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb