CGI

Applikationstekniker

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 december 2021
Stängs
den 27 februari 2022
Ref:
J1221-3417
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system med målsättning att dessa ska ge god användarupplevelse, vara enkla att använda samt spara tid och resurser för våra kunder. Tack vare vår mycket starka position inom både offentlig och privat verksamhet bidrar vi till ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.

Ett av våra system som vi är väldigt stolta över är Raindance. Raindance är ett komplett affärssystem med fokus på ekonomi-, inköps- och utdataprocesserna. Våra webbaserade och helintegrerade moduler innehåller bland annat ekonomistyrning, fakturering, budget, prognos, analys, uppföljning med inköpsanalys, e-handel/inköp med marknadsplats samt tid och projekt. Genom våra AI-lösningar för tex mer automatiserade inköp höjer vi kvalitet och effektivitet i våra kunders inköpsprocesser och genom att styra inköp mot miljömärkta varor bidrar vi till mindre miljöpåverkan för våra kunder.

Inom Raindance organisation är vi ca 125 anställda i Sverige och ca 200 anställda globalt. Vi söker nu en erfaren teknikkonsult med placering i Göteborg. Du kommer att arbeta i en grupp bestående av teknik- och applikationskonsulter.

Dina framtida arbetsuppgifter

I den här tjänsten får du det tekniska ansvaret för Raindance hos våra kunder runt om i Sverige, inom såväl offentlig verksamhet som privat näringsliv. Här ansvarar du för kundrelationen och föreslår proaktivt förbättringar, genomför uppgraderingar, patchningar eller införande av nytt system. Parallellt med detta ingår du i kundprojekt, där du implementerar förändringar för specifik kund. Även internt får du en viktig roll i att stötta våra utvecklare, vår applikationssupport och applikationskonsulter i teknikfrågor. I tjänsten kommer du att arbeta nära övriga Raindancekonsulter och Raindance utvecklings- och supportorganisation.

Vi erbjuder dig en dynamisk roll med stora utvecklingsmöjligheter, där du har möjlighet att bli en viktig del i vår resa framåt. Då du jobbar i samarbete med både nationella och internationella kollegor kommer du inte att känna dig ensam, och CGI:s internationella leveranskapacitet ger dig också möjligheten att ta del av ett globalt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till den här tjänsten vill vi gärna hitta dig som har en bred kunskap inom IT-området och är van att arbeta nära kunder, med egna kundkontakter. Du bör ha dokumenterad kunskap inom flera av följande områden:

- Microsoft Server Operativsystem
- Microsoft SQL
- Tomcat och/eller Microsoft IIS
- Kommunikationsplattformar
- Nätverk
- Linux
- Brandväggar

Det är meriterande om du även har erfarenhet inom
- Oracle
- SSO-lösningar (Saml 2.0)

Som person är du noggrann och strukturerad och gillar att hitta förbättringar i arbetet, både för kunden och för dig och ditt team. Du delar med dig av dina kunskaper och dokumenterar lösningar. Våra kunder är viktiga för oss och vi hoppas att du delar den inställningen genom att visa hög serviceanda och att du drivs av att göra våra kunder nöjda. Du trivs med att samarbeta med såväl kunder som interna kollegor och är duktig på att kommunicera. Du kan hantera flera samtidiga processer. Du talar och skriver god svenska, då all kommunikation med våra kunder är på svenska.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer!

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGI:s kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du jobba med oss?
Bra, vi ser fram emot att få höra ifrån dig! Om det fortfarande finns något som du funderar över är du välkommen att höra av dig till Sofia Hellström, Konsultchef Raindance Consulting Göteborg, sofia.hellstrom@cgi.com eller 0761-39 43 22. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb