CGI

Junior systemutvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Jönköping, , Sweden
Annonserat
den 29 december 2021
Stängs
den 27 februari 2022
Ref:
J1221-3545
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Nu söker vi ytterligare en junior systemutvecklare till vårt kontor i Jönköping. Har du en ambition att vara med på vår spännande resa och utveckla din karriär och kompetens? Då ska du söka dig till oss i Jönköping!

Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak i en platt organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha roligt på jobbet är något som är väldigt viktigt för oss, och att ha en balans i livet är en självklarhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta i olika typer av projekt där du får stora möjligheter att utveckla dina intressen och kunskaper inom programmering och teknik. Uppdragen och dess utformning är varierande och beroende på kundens behov och den kompetens just du har. Det viktigaste för oss är att du är att du vill vara med oss att utvecklas framöver och har ett intresse för ny teknik.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi önskar att du har:
• Gärna någon erfarenhet som systemutvecklare men vi är även intresserad av dig som är nyutexaminerad från en teknisk utbildning.
• Vissa kunskaper inom exempelvis. .Net/C# eller Java
• Du har lätt för att uttrycka dig i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi tror att du som person är en problemlösare och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet tillsammans med ditt team! Vidare tror vi du är positiv och nyfiken, kan hantera olika typer av individer och situationer och att du är intresserad av att utveckla dig inom ditt område. Du kommer att få stora möjligheter att utvecklas inom systemutveckling hos våra kunder.

Några av våra förmåner är
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI..
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.

Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Andreas Andersson, Director Consulting Services, andreas.andersson@cgi.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb