IT-tekniker till 2nd line support

Plats
KISTA
Annonserat
den 29 december 2021
Stängs
den 24 februari 2022
Ref:
202111493
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi på Centric söker nu dig som vill vara med på en spännande resa i rollen som 2nd line supporttekniker hos vår kund, ett spännande IT-bolag i Kista.
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
Uppdraget är på heltid och kommer att pågå tills vidare.

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i företagets 2nd line-gruppering och hantera ärenden som är av mer kvalificerad karaktär och som har eskalerats via 1st line. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta supportering och felsökning av kundspecifika applikationer samt standardapplikationer som t.ex. Microsoft Office 365, Windows server 8/12/16.

Utöver det kommer du även att arbeta med bland annat administration av Active Directory, övervakning och felsökning av nätverk och skrivare.

Din profil och kvalifikationer

För att passa för rollen så har du minst 2 års erfarenhet av liknande arbete. Som person är du service minded, kunnig och självgående. Du har en god social förmåga och kan ta olika typer av människor. Du prioriterar kundnyttan och har ett affärsmässigt synsätt. Då du i flera fall kommer att ha en direktkontakt med användaren behöver du kunna uttrycka dig flytande i tal och skrift på både svenska och engelska.

Krav

  • Goda kunskaper inom SCCM/Endpoint Manager
  • Goda kunskaper inom Active Directory och GPOer
  • Goda kunskaper inom Exchange / Office 365
  • Goda kunskaper inom Windows Server 2008/2012/2016/2019
  • Goda kunskaper inom Windows 7-10


Meriterande
  • Azure
  • Grundläggande kunskaper inom Citrix
  • Körkort


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb