Nätverkstekniker till statlig myndighet

Plats
NORRKÖPING
Annonserat
den 29 december 2021
Stängs
den 17 februari 2022
Ref:
202111141
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till ett uppdrag hos vår kund i Norrköping söker vi nu nätverkstekniker till de olika fastighetsprojekt som pågår. Vi söker dig som har erfarenhet av planering och installation av nätverk, dess utrustning samt konfiguration.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker kommer du planera nätverket för nya lokaler och verksamhetsställen. Kunden står inför stora expansioner runt om i landet där nätverk och teknik är en vital del. Utöver planeringsstadiet, som t.ex. vart teknikrum ska vara, vilken hårdvara som ska nyttjas, vart nätverk ska dras m.m. arbetar du även med just den fysiska installationen av det samt nödvändig konfiguration.

Verksamheten är belagd över hela Sverige, med lokaler uppe i Kiruna och hela vägen ner till Malmö. Uppskattningsvis en resa per vecka med en eller två nätter på hotell. Alla utgifter för resor och logi står kund för och enligt vårt kollektivavtal är du berättigad till traktamente.

Din profil och kvalifikationer

  • Minst tre års arbetserfarenhet inom nätverk, till exempel installation eller administration av TCP/IP-baserade WLAN/WAN, LAN, routing och switching
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort


Meriterande
  • Eftergymnasial utbildning inom nätverksteknik
  • Relevanta certifieringar


Som person behöver du vara strukturerad och metodisk. Du behöver vara social och duktig på att samarbeta, en engagerad person kommer att trivas bra i teamet! Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Uppdraget omfattas av säkerhetsklassning och kräver godkänd registerkontroll enligt RK2.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Har du några frågor kring tjänsten?

Kim Dalhammer

Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159 360 eller kim.dalhammer@centric.eu .

Liknande jobb

Liknande jobb