Systemutvecklare inom integration till Falu kommun

Rekryterare
Experis
Plats
Falun
Annonserat
den 30 december 2021
Stängs
den 24 februari 2022
Ref:
2aceed59-f3fa-48eb-b6c8-713ac5c7c4ac
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Brinner du för innovativa IT-lösningar och systemintegration? Har du förmågan att balansera förståelse för teknik med god människokännedom och hög servicekänsla? Då kan du vara vår nya systemutvecklare med inriktning integration!

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar "Balans i livet". Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena - hur människor mår, blir bemötta och kan växa - eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande jobb i en organisation som siktar högt. Här finns mycket goda möjligheter att påverka och utvecklas i din roll tillsammans med ett positivt och kompetent team. Hos oss kommer du att kunna ta ett stort eget ansvar - och få de befogenheter som krävs. Falu kommun satsar nu på digitaliseringen och du kommer att bli en viktig del i utvecklingen. Din roll måste därför kunna möta våra kunder och deras behov gällande systemutveckling och olika IT-lösningar - en viktig pusselbit i hela Falu kommuns verksamhetsutveckling. Vi söker därför en systemutvecklare med god social förmåga och hög kompetens inom systemutveckling generellt och systemintegration i synnerhet.

ARBETSUPPGIFTER
Ett av målen för IT-avdelningen är att införskaffa en ny integrationsplattform med god förmåga till integration av API:er. Du kommer ha en nyckelroll i det arbetet. Du har även ett nära samarbete med andra roller på IT-avdelningen så som systemutvecklare och IT-arkitekter. I arbetsuppgifterna ingår även daglig drift och underhåll av våra befintliga integrationer och integrationsplattform. Det kan röra sig om felsökning, vidareutveckling, implementation samt kommunikation med slutanvändare och beställare. Kort sagt får du möjlighet att vara med i hela systemutvecklingsprocessen, från ax till limpa.

KVALIFIKATIONER
För rollen krävs:
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer tillräcklig för uppdraget
- Goda kunskaper i främst Microsofts tekniker och programmeringsspråk för systemutveckling såsom C#, Azure Devops, SQL Server m.m.
- Erfarenhet av att designa, utveckla och använda API:er
- Förståelse för vikten av att verksamhet och IT samarbetar i framtagande av IT-lösningar
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg, stabil och har god social kompetens. Du är kommunikativ med förmågan att skapa och underhålla relationer samt trivs att arbeta tillsammans med andra. Vidare är du målmedveten, har förmågan att ta initiativ och tar ansvar för ditt arbete. Du har förståelse för kundens behov och hittar bra lösningar för kunden. Du har förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv. Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet av:
- Kundnära arbete inom behovsanalys, processkartläggning, kravställning, programmering och systemutveckling med inriktning på integrering av verksamhetssystem likväl som externa tjänster
- Systemintegrationslösningar i stora Windowsmiljöer
- Erfarenhet av något av Microsoft SQL Server, Biztalk, Azure & Powershell
- Erfarenhet av API-management och molntjänster
- Erfarenhet av arbete i stora och/eller komplexa organisationer, gärna inom offentlig sektor
- B-körkort

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. Våra kunders säkerhet är viktigt för oss. Det innebär att vi kommer efterfråga utdrag ur belastningsregistret för denna tjänst. Kopior på betyg och intyg bifogas i din ansökan. Provanställning kan komma att tillämpas.

UPPLYSNINGAR
Rekryteringskonsult Helen Eklid, helen.eklid@jeffersonwells.se, 023-70 55 47
Rekryteringskonsult Mats Andersson, mats.andersson@jeffersonwells.se, 026-66 30 22

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Michael Lindkvist, Vision, 023-826 66
Ulrika Bergman, SACO, 023-827 74

ÖVRIGT
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.