Gruppchef IT Drift till Collectum i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 3 januari 2022
Stängs
den 2 februari 2022
Ref:
4C0A1D7F-8054-4371-8CF6-E98AB91BB855
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som Gruppchef för IT Drift och Infrastruktur ges du en unik möjlighet att vara med i en spännande utvecklingsresa på Collectum.

Just nu är vi i ett intensivt utvecklingsskede när vi gör en förflyttning av bolaget mot en mer öppen och modern arkitektur och drift. För att lyckas med en effektiv förflyttning krävs en stabil, säker och skalbar driftmiljö, där du i din roll kommer vara en central person för att skapa de rätta förutsättningarna.

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig en position med fullt ansvar och där vi litar på din förmåga att ta Collectum och ditt team genom de stora förändringar och strategiska initiativ som vi står inför, parallellt med att säkerställa en stabil förvaltning av den befintliga driften. Du kommer vara en del av vår ledningsgrupp inom IT där du får jobba nära kompetenta kollegor som med ambition och glöd blickar fram mot kommande förflyttning.Utöver det kan vi erbjuda:
  • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra anställningsförmåner.
  • Vänliga kollegor och ett humant arbetsklimat där du får en balans mellan arbete och privatliv.
  • Flexibla arbetstider och möjlighet att jobba hemifrån när det passar.
  • En roll i ett bolag där vinsten inte handlar om pengar utan om att ge en trygg pension till alla med ITP.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I huvudsak kommer din roll att innefatta:
  • Ytterst ansvar för daglig drift av Collectums produktionsmiljöer mot externa kunder och partners och att säkerställa en tillgänglig, stabil och säker hantering av våra driftmiljöer med tillhörande processer.
  • Säkerställande av ändamålsenlig IT arbetsplats till alla anställda inom Collectum.
  • Personalansvar för 12-15 personer, blandat anställda och konsulter, samt budgetansvar för ditt område.
  • Leverantörs- och avtalsansvar för leverantörer inom området, där Collectums drift är helt outsourcad till extern part.
  • Ansvar för ledning och styrning av IT-leveransen och dess förflyttning som en del av ditt arbete i IT-ledningsgruppen.
  • Att säkerställa effektivitet och säkerhet vid förflyttning av vår plattform och andra tjänster till molnet.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i vår ledningsgrupp inom IT och rapporterar till CIO. Vårt kontor är centralt beläget på Södermalm men du erbjuds möjligheten att jobba hemifrån i den utsträckning som verksamheten och arbetsuppgifterna tillåter.

MER OM DIG

Du har en bred och djup kunskap inom Infrastruktur och Drift och du har erfarenhet av att verka i en agil omgivning och att driva frågor och initiativ framåt, både på teamnivå och i ledningsgrupp. Du har erfarenhet av för oss centrala områden som SAP, Azure Cloud, Cyber säkerhet och Saas-tjänster. Du har vidare dokumenterad erfarenhet av de viktigaste ITIL-processerna såsom Incident-, Problem- och Change och kan aktivt driva kontinuerligt förbättringsarbete av dessa och andra centrala driftprocesser och förmågor.

För denna roll behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Du är en tydlig och trygg ledare med mångårig ledarerfarenhet och med en förmåga att skapa och förankra gemensamma målbilder och motivera din omgivning. Du delegerar ansvar och har en hög tilltro till dina medarbetare och deras förmåga att fatta beslut och att driva sitt arbete framåt. Du är van att skapa och underhålla relationer samt att med förtroende kommunicera på såväl styrelse-, lednings-, som operativ nivå.

Du har ett högt driv och ambitionen att nå mål och resultat. Du har en positiv och prestigelös grundinställning och drivs av att få människor att arbeta åt samma håll. Självklart delar du också Collectums värderingar - samarbete, ansvar och engagemang.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!