IT-konsulter till vårt nätverk på TNG IT Digital!

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 3 januari 2022
Stängs
den 16 januari 2022
Ref:
5F332F60-7937-4450-B307-3B6A5B804D4D
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid
Hos oss får du jobba med den senaste tekniken! Välkommen som supporttekniker till konsultnätverket på TNG IT Digital i Göteborg.

Vi på TNG IT Digital är specialiserade inom IT-rekrytering och konsultuthyrning av IT. Hos oss kan du välja en karriär utifrån egna behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år.

Vi hjälper dig att hitta de uppdrag och företag med tekniken som passar dig bäst, utifrån vad du vill göra på jobbet. Kanske vill du vara fast anställd eller bara ta ett kortare uppdrag mellan andra jobb eller för att du ska ut på en lång resa. Oavsett - vi har företag som vill jobba med dig!

Kort sagt: här har du möjlighet att snabbt få testa på nya arbetsuppgifter, ny teknik, utvecklas, lära känna olika företag och inte minst prova på olika branscher. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst bolag och kollektivavtal i ryggen. Välkommen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
 • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
 • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik.
 • Knipa en plats i vårt nätverk med konsulter inom IT. Här får du chans att utbyta erfarenheter men också träffa andra konsulter på olika aktiviteter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som konsult inom IT kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ge teknisk support via telefon och mail till användare. Det kan exempelvis innebära:
 • Hantera användare i Active Directory, allt från kontoförändringar och behörighetsadministration till policys och rättigheter
 • Felsökning i Windows och Microsoft Office
 • Felsökning av hårdvara och olika verksamhetsspecifika applikationer
 • Lösa enklare nätverksproblem
 • Konfiguration och uppdateringar av Office365

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult på TNG IT Digital är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll - och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG IT Digital som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med IT-support inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag renodlade på IT, teknisk utveckling och marknadsföring. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra IT-konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

VEM ÄR DU?

För att lyckas som supporttekniker och bemanningskonsult behöver du:
 • Ha minst ett par månaders erfarenhet från teknisk support inom IT, exempelvis helpdesk eller servicedesk och gärna över telefon och mail.
 • Vara teknisk kunnig inom hårdvara och mjukvara generellt samt på supportnivå för Windows OS och MS Office
 • Ha ett strukturerat arbetssätt för att hålla ordning på de olika ärendena och återkoppla svar i tid.
 • Ha god serviceförmåga och en portion tålamod då du behöver kunna stötta användare med olika stora IT-kunskaper.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen fördomsfritt och kompetensbaserat. Du ansöker därför jobbet anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Med en kort text i vårt enkla ansökningsformulär kan du istället motivera ditt intresse för tjänsten och besvara relevanta frågor om din kompetens.

I steg 2 och tre kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.

Notera att vi gör första urvalet löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Så snart du skickat in din ansökan kan du följa den steg för steg via vår hemsida. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Varmt välkommen, vi hörs snart igen!