Systemutvecklare sökes till uppdrag i Gävle!

Plats
Gävle
Annonserat
den 3 januari 2022
Stängs
den 17 februari 2022
Ref:
65cf236f-b2b5-4f54-a373-ffafc0ffb427
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en systemutvecklare och letar efter nästa steg i karriären? Då har du hittat helt rätt! Vi på Experis söker just nu både dig som är i början av sin karriär samt dig som har gedigen arbetslivserfarenhet. Vi växer så det knakar och får löpande in nya uppdrag samt har flera spännande uppdrag inom systemutveckling hos både befintliga och nya kunder. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Ort: Gävle
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
På Experis söker vi nu efter flera duktiga systemutvecklare till nuvarande och kommande uppdrag hos våra kunder i Gävle. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos vår kund. Vi erbjuder både långa och korta uppdrag hos kunder inom både privat och offentlig sektor. Arbetsuppgifterna varierar och styrs av våra kunders behov.

Din profil
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och några års arbetslivserfarenhet av rollen som systemutvecklare samt dig med högskoleutbildning men med en mer junior utvecklarprofil. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har ett allmänt tekniskt intresse. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper inom någon av följande kompetenser:

* .NET
* SQL
* C#
* JAVA
* Python

Vi tror att du är en person som gillar att arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du har en genuin vilja att alltid göra ett bra jobb och drivs av att utvecklas.

Att vara konsult hos Experis
Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet
Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.

Liknande jobb

Liknande jobb