Ledigt jobb som senior IT-arkitekt i Sundsvall!

Plats
Sundsvall
Annonserat
den 3 januari 2022
Stängs
den 24 februari 2022
Ref:
30029f66-a20b-47e0-a920-474704aceadf
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Experis söker just nu dig som vill arbeta som IT-arkitekt hos vår uppdragsgivare inom skogsnäringen som är ett spännande, modernt och framgångsrikt företag. I rollen kommer du att vara med och arbeta fram nästa generations systemstöd tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ort: Sundsvall
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Sundsvall där du kommer att arbeta med utveckling av systemstöd. Mer specifikt innebär det att vara med och bygga nästa generations systemstöd med hjälp av molnplattform (Microsoft Azure). Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!

Din profil
Till den här rollen söker vi dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta som IT-arkitekt och att driva och leda aktiviteter inom IT-arkitekturområdet. Du har även erfarenhet av att driva frågor gällande katastrofsäkring och loggning ur ett plattformsperspektiv. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en riktigt god kommunikatör. Som person är du social och glad, och ditt hjärta bultar lite extra hårt för att leda och utveckla andra. Dina kunskaper inom utveckling av systemstöd är både djupa och breda. I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet av molnplattformen (Microsoft Azure eller motsvarande) samt erfarenhet som systemutvecklare med djup förståelse för systemutvecklingskedjan.

Att vara konsult hos Experis
Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb