Norsktalande First Line Support till NCC

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Solna
Lön
Fast lön
Annonserat
den 3 januari 2022
Stängs
den 31 januari 2022
Ref:
746A3DB6-A82E-4DA5-87E7-49F3EDCA7A67
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid
Vi på TNG söker nu dig som är norsktalande som vill arbeta i en spännande roll inom IT hos NCC Industry i Solna, Stockholm!

Vill du jobba inom IT-support och talar norska flytande? Nu finns möjligheten för dig att bli en del av en av nordens största byggföretag, NCC i Solna, Stockholm. Till NCC Industry's First Line Support söker vi dig som vill utvecklas inom IT, växa i ditt arbete och vara en del av ett familjärt företag med service i fokus.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här blir du en del av Nordens största byggföretag i en välkomnande organisation. NCC erbjuder dig ett arbete där IT, service och kommunikation står i fokus. I din roll som First Line IT-support på NCC kommer du att arbeta med och utveckla supporten för NCC's interna system.

Du ingår i ett team med kunniga kollegor och har ett tätt samarbete med verksamheten och övriga processägare. Här kommer du att få chansen fortsätta driva och följa upp effektiviseringsarbetet i servicedesk.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som First Line Support kommer dina främsta arbetsuppgifter vara:
  • Ansvarig att lösa inkommande Incidenter & Service Request
  • Arbeta med utveckling & ständig förbättring av Nöjd Kund Index/ Kundnöjdhet
  • Ansvara för planering och koordinering av inkommande Incidenter
  • Utveckla processen incidenthantering utifrån servicedesk perspektiv
  • Hålla i utbildningar/ genomgång för verksamheten
  • Vid behov ta ansvar för diverse onsite uppdrag som tekniska inventeringar, beställningar, leverantörskontakter med mera på våra siter

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på TNG under 1 år, med stor möjlighet till förlängning. Tillträde för tjänsten är omgående, men som allra senast under februari 2022. Arbetstiderna är 8-17 och du förväntas arbeta från kontoret 3 dagar i veckan.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen krävs att du talar och skriver obehindrat på norska, svenska och engelska. Vi ser även att du gärna har tidigare arbetslivserfarenhet från IT-området och kompetens inom Windows plattform. Har du tidigare erfarenhet från bygg- och produktionsbranschen, ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är initiativtagande, strukturerad och engagerad i ditt arbete. Vi söker också dig uppskattar att arbeta i team, har lätt för att knyta nya kontakter och är serviceminded.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.